فروش ادويه جات هندي و اصل به همراه زردچوبه
 
نويسندگان
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 33
دیروز : 41
افراد آنلاین : 2
همه : 22543
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

 

ادويه ترشي هندي


وسايل را سبك و گرم نگه داريد. هر چند روز يك بار گلدان هاي خود را چك كنيد و هنگامي كه جوانه ها شروع به بيرون آمدن كردند، گلدان ها را به طاقچه يا زير نور رشد ببريد. مگر اينكه خانه شما واقعاً گرم باشد (دماي رشد بهينه در اين مرحله 77 تا 86 درجه است) شما مي خواهيد آنها را روي تشك گرمايي قرار دهيد كه تا 80 درجه پايين فروش عمده ترشيجات تنظيم شده است. همانطور كه گياهان بيشتر از پوشش هاي پلاستيكي خود رشد مي كنند، آنها را برداريد. 2. به ميزان لازم آب دهيد. هنگامي كه گلخانه هاي كوچك را باز كرديد، بايد شروع به آبياري ادويه خود در صورت نياز كنيد. خاك را مرطوب نگه داريد، اما نه خيس، و يك يا دو بار در روز برگ ها را با آب مه پاش كنيد تا رطوبت هوا بالا بماند. اگر اجازه دهيد خاك در هر نقطه خشك شود، برداشت نهايي شما را كاهش مي دهد. 3. به گلدان هاي بزرگتر پيوند بزنيد. هنگامي كه گياهان شما 6 تا 8 اينچ قد دارند، آنها را با احتياط به گلدان هاي بزرگتر (چه گلدان نهايي يا يك اندازه متوسط) پر از خاك گلدان پيوند بزنيد. شروع كنيد به كم كردن تشك حرارتي چند درجه هر هفته تا رسيدن به 70 درجه. در اين مرحله، تا زماني كه دماي داخل خانه شما به طور متوسط حدود 68 درجه باشد، مي توانيد تشك حرارتي را برداريد. در غير اين صورت، استفاده از تشك حرارتي را ادامه دهيد. گياهان در گلدان هاي متوسط آماده هستند تا در گلدان ها يا كاشت هاي نهايي خود زماني كه سنگين تر شدند يا شروع به فرستادن شاخه هاي بيشتري كنند، آماده اند. 4. گياهان را به بيرون منتقل كنيد. زماني كه احتمال يخبندان تمام شد، ادويه خود را به بيرون منتقل كنيد، زماني كه پيش بيني فقط شب هاي گرم پيش رو را نشان مي دهد. براي جلوگيري از آفتاب سوختگي برگهاي لطيف در چند روز اول سايه جزئي ايجاد كنيد. در طول تابستان به ميزان نياز به آبياري ادامه دهيد. سقوط كنيد تا خاك مرطوب بماند اما خيس قيمت ادويه فله نباشد. گياهان در حال رشد خود را با آبياري هر دو هفته با چاي كمپوست يا استفاده از كود توصيه شده براي سيب زميني يا محصولات ريشه تغذيه كنيد. ادويه شما زماني آماده برداشت است كه برگها و ساقه آنها شروع به قهوه اي شدن و خشك شدن مي كنند، حدود هفت تا 10 ماه پس از كاشت. گياهان، خاك و همه چيز را بيرون بياوريد و خاك را از ادويه تازه خود تكان دهيد. ساقه ها را يك اينچ يا بيشتر از توده ريزوم ها جدا كنيد و ريزوم ها را خوب بشوييد. ريزوم ها تا شش ماه در يك كيسه يا ظرف دربسته در يخچال تازه مي مانند. آنها را در فريزر بريزيد تا براي مدت طولاني تري نگهداري شوند. مطمئن شويد كه تعدادي از بزرگترين ها را براي كاشت مجدد كنار بگذاريد! همچنين مي توانيد پودر ادويه را خودتان درست كنيد. ريزوم هاي تازه تميز شده را در قابلمه اي بريزيد و روي آنها را با آب بپوشانيد، آنها را به جوش آوريد و بجوشانيد تا بتوانيد به راحتي با چنگال آنها را سوراخ كنيد (بسته به اندازه آنها، ممكن است 45 تا 60 دقيقه يا بيشتر طول بكشد). ريزوم هاي پخته شده را آبكش كنيد، پوست را با انگشتان خود بماليد (اختياري) و آنها را در آفتاب يا آبگير غذا كه در دماي 140 درجه تنظيم شده است خشك كنيد تا شكننده شوند و هنگامي كه مي خواهيد خم شوند، تميز شوند. ريزوم هاي خشك شده را در آسياب ادويه، آسياب قهوه يا هاون و هاون آسياب كنيد تا پودر ادويه براي پخت و پز درست شود. نكته حرفه اي: ممكن است بخواهيد هنگام دست زدن به ريزوم ادويه دستكش بپوشيد زيرا انگشتان شما را به رنگ نارنجي روشن در مي آورند و پاك نمي شوند.
ادويه ترشي هندي

ادويه غلور


براي به دست آوردن ادويه، ساقه يا ريزوم گياه را مي گيريم و آن را مي جوشانيم و خشك مي كنيم و پودر مي كنيم. راه هاي زيادي وجود دارد كه مي توانيد ادويه يا كوركومين را وارد رژيم غذايي خود كنيد. تحقيقات نشان داده است كه كوركومين در دوزهاي بالا بي خطر است. اين خبر بسيار خوبي است زيرا كوركومين همچنين فراهمي زيستي ضعيفي دارد، به اين معني كه جذب ضعيفي دارد. براي اثر فعال بايد در دوزهاي زياد مصرف شود. مي توانيد از پودر ادويه در كاري، اسموتي يا سالاد استفاده كنيد. برخي از غذاهاي زرد رنگي كه مي خوريد، مانند خردل، ممكن است ادويه نيز داشته باشند. اما ممكن است مقدار آن براي هيچ اثر درماني كافي نباشد، زيرا ادويه تنها ۲ تا ۹ درصد كوركومين است. فراموش نكنيد كه مقداري فلفل سياه اضافه كنيد كه جذب را افزايش مي دهد. نحوه خوردن ادويه: اين دستور كاري كاري نارگيل سرخپوشان را از Train Holistic امتحان كنيد. اگر به دنبال فوايد ضدالتهابي هستيد، از اينكه با ادويه سنگين تر شويد، نترسيد. 1. 2 فنجان آب را با 1 قاشق چايخوري پودر ادويه و 1/2 قاشق چايخوري فلفل سياه بجوشانيد. 2. اجازه دهيد 10 تا 15 دقيقه بجوشد. 3. ليمو، عسل يا شير را به مزه اضافه كنيد. اگر به دنبال يك چاي گياهي با فوايد ضد التهابي هستيد، مي توانيد چاي ادويه مك كل هيل را امتحان كنيد. با گياهان دوستدار RA مانند زنجبيل و دارچين، نوشيدني گرمي است كه مطمئناً بدن شما را آرام مي كند. مكمل ها و كپسول هاي كوركومين كارآمدترين راه براي وارد كردن كوركومين به رژيم غذايي شما هستند. بسياري از مكمل ها همچنين داراي مواد اضافي مانند پيپرين (فلفل سياه) براي افزايش جذب هستند. براي دوز، بنياد آرتريت 500 ميلي گرم دو بار در روز را توصيه مي كند. هميشه قبل از مصرف مكمل ها با پزشك خود صحبت كنيد. اين امكان وجود دارد كه مكمل هاي كوركومين با داروها تداخل داشته باشند. در مورد تمام گياهان يا مكمل هايي كه مصرف مي كنيد به پزشك خود اطلاع دهيد.
ادويه غلور


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۱ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۳۵:۳۵ ] [ 123 ]

 

فروش ساشه ادويه


ادويه يك ادويه زرد رنگ است كه مي توان آن را هر روز در آشپزخانه استفاده كرد. ادويه به زعفران زرد نيز معروف است. اين ادويه داراي طعم ملايم، ظاهري روشن و فوايد سلامتي شگفت انگيزي است. روزانه در غذاهاي هندي استفاده مي شود، اما اغلب در چين، تبت، اندونزي و خاورميانه نيز استفاده مي شود. ما در مورد آن مي دانيم اما واقعاً از آن براي دستور العمل هاي خاصي استفاده مي كنيم. در اين مقاله oneHOWTO نحوه استفاده از ادويه در آشپزي توضيح داده مي شود. ادويه روزانه با نام E100 به عنوان رنگ خوراكي مصرف مي شود كه به پنير، كره، ميلك شيك و خردل اضافه مي شود. اما مقدار آن به قدري كم است كه به سختي مي توانيد طعم آن را بچشيد. ادويه يكي از مواد تشكيل دهنده پودر كاري است كه به آن رنگ زرد مشخص مي دهد. شما مي توانيد دو قلقوه ادويه را به بسياري از سس ها و غذاهاي هندي مانند مونگ كي دال اضافه كنيد، طعم اضافي آن را متوجه خواهيد شد. مقدار كافي براي افزودن به غذا يك قاشق چاي خوري دسر همراه با ساير ادويه ها مانند فلفل است. ادويه همچنين با ساير غذاهاي برنجي مانند ريزوتو، به ويژه ريزوتو قارچ يا كلم بروكلي، به خوبي مي آيد. همچنين مي توانيد ادويه را با سبزيجات استفاده كنيد. به خصوص با سيب زميني، گل كلم و شلغم تركيب مي شود، به همين دليل است كه با پاشيدن يك قاشق چاي خوري ادويه هنگام تفت دادن آن ها در فر، طعم خوشمزه اي به شما مي دهد. سعي كنيد ادويه را نيز به سرخ كردن سبزيجات خود اضافه كنيد. سوپ ها نيز روش خوبي براي استفاده از ادويه هنگام پخت و پز هستند. اضافه كردن آن به سوپ كدو حلوايي، سوپ هويج يا سوپ گوجه فرنگي طعم اومامي را كه هوس كرده ايد به شما مي دهد. همچنين مي توانيد از ادويه در غذاهاي ماهي و تخم مرغ استفاده كنيد. به همين دليل است كه تركيب هر دو ماده با ادويه باعث هماهنگي بسيار خوبي مي شود. سعي كنيد كمي به مخلوط تخم مرغ هاي ماهي تن اضافه كنيد و تفاوت را متوجه شويد. ادويه با مرغ نيز بسيار خوب است. كمي به كباب خود يا در خورش مرغ و سبزيجات اضافه كنيد. مي توانيد از آن براي جايگزيني زعفران استفاده كنيد، ادويه ارزان تر است، اما طعم آن متفاوت است. به عنوان مثال، اگر زعفران نخورده ايد، مي توانيد از آن براي ايجاد رنگ زرد يك پائلا اسپانيايي استفاده كنيد. مي توانيد از آن براي تهيه سس استفاده كنيد، فقط يك قاشق هم سطح ادويه اضافه كنيد. به همين دليل است كه مكمل مناسبي براي غذاهاي پاستا است. همانطور كه مي دانيد يكي از فوايد ادويه خواص كاهش وزن آن است. بهترين راه براي بهره مندي از اين كار، تهيه چاي ادويه است.
فروش ساشه ادويه

ادويه دوغ


ادويه بومي جنوب هند و اندونزي است و به طور گسترده در سرزمين اصلي و جزاير اقيانوس هند كشت مي شود. در زمان هاي قديم از آن به عنوان عطر و همچنين ادويه استفاده مي شد. ريزوم داراي عطر فلفل مانند و طعم گرم تا حدودي تلخ است و رنگ زرد نارنجي قوي دارد. اين ماده اي است كه خردل را رنگ و طعم مي دهد و در پودر كاري، خوراكي ها، ترشي ها و كره هاي ادويه دار براي سبزيجات، در غذاهاي ماهي و تخم مرغ و با مرغ، برنج و گوشت خوك استفاده مي شود. در بخش هايي از آسيا از آب ادويه به عنوان يك ماده آرايشي استفاده مي شود تا درخشندگي طلايي به پوست بدهد. ادويه كه به خواص ضد التهابي معروف است، گاهي اوقات به عنوان چاي يا به شكل قرص براي انواع بيماري ها از جمله آرتريت و مشكلات روده مصرف مي شود. ارتفاع گياهان ادويه به حدود 1 متر (3.3 فوت) مي رسد. برگ ها از ريزوم هاي منشعبي بيرون مي آيند كه درست زير سطح خاك قرار دارند. ريزوم هاي قديمي تر تا حدودي پوسته دار و قهوه اي رنگ هستند، در حالي كه ريزوم هاي جوان زرد كم رنگ تا قهوه اي-نارنجي هستند. گلهاي كوچك زرد-نارنجي در زير بغل شاخه هاي مومي شكل كه معمولاً سبز كم رنگ يا بنفش متمايل هستند قرار دارند. توليد شامل فرآيند جوشيدن است كه به دنبال آن ريزوم ها در معرض نور خورشيد به مدت پنج تا هفت روز قرار مي گيرند تا خشك شوند. سپس با مالش دستي يا چرخش در يك درام نصب شده صيقل داده مي شوند. طول ريزوم هاي خشك شده از حدود 2.5 تا 7.5 سانتي متر (1 تا 3 اينچ) متغير است. ادويه معمولاً به صورت آسياب شده فروخته مي شود. از تقطير 1.3 تا 5.5 درصد اسانس حاصل مي شود كه اجزاي اصلي آن تورمرون و آرتورمرون است. ماده رنگي كوركومين است كه يك آنتي اكسيدان نيز مي باشد.
ادويه دوغ


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۱ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۰۲:۳۸ ] [ 123 ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
آرشيو مطالب
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه
لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب