ادويه ذرت مكزيكي
خواهرانم استعدادهايي دارند كه من ندارم. سيدني (با نام مستعار "سيد") يك مورخ كتاب هاي مصور است (كه جعلي به نظر مي رسد اما ظاهراً يك شغل بسيار جدي است) و مرديت (معروف به "ديث") يك هنرمند بصري است كه چاپ هاي ناراحت كننده اي از حيوانات انسان نما مي سازد. او همچنين حيله گر است و در تزيين به شيوه هايي كه من نيستم خوب است. به عنوان مثال، من هرگز فكر نمي كنم از ادويه به عنوان رنگ پارچه استفاده كنم، حتي اگر هر بار كه با آن آشپزي مي كنم پوستم را رنگ مي كنم. اما اين، البته، دقيقاً همان كاري است كه ديث انجام داد. او مقداري «ورقه هاي قديمي كثيف» برداشت، حدود يك چهارم شيشه ادويه را با آب داغ مخلوط كرد، اجازه داد تا ورقه ها يك شب در آن مخلوط خيس بخورند، سپس صبح روز بعد آنها را بشوييد و خشك كنيد. همانطور كه از عكس ها مي بينيد كار كرد. من انجام اين كار را با ادويه تازه و معطر توصيه نمي كنم، اما براي ادويه قديمي كه عطر و طعم خود را از دست داده است، استفاده عالي است. دستورالعمل هاي آنلاين براي استفاده از ادويه به اين روش در همه جا وجود دارد: Planthunter نسبت حدود 3 قاشق غذاخوري ادويه پودر شده به 4 ليتر آب، به اضافه يك فنجان سركه (براي كمك به سفت شدن آن) را توصيه مي كند. توصيه مي كند 3/4 فنجان ادويه را با 12 فنجان آب و چند قاشق چاي خوري سركه مصرف كنيد. به چه كسي مي توان اعتماد كرد؟ اكنون زمستان نارضايتي ما است و به دليل اتفاقاتي كه در نتفليكس رخ مي دهد، به نظر مي رسد افراد... جديدترين و بهترين معاملات را از ميان دسته ها، كه توسط كاركنان Kinja Deals مديريت مي شوند، كشف كنيد. در نهايت، به نظر مي رسد اندازه گيري چندان مهم نيست. ديث اسيد استيك را اندازه گيري نكرد يا از كمك استفاده نكرد و ورق ها بسيار عالي بودند. من ممكن است تعصب داشته باشم، اما فكر مي كنم خواهر كوچكم كار خوبي كرده است! از آنچه كه داري استفاده كن، اين چيزي است كه من مي گويم. اگر مقدار كمي ادويه بدون طعم و عطر داريد، يك تكه پارچه كوچك را با رنگ روشن رنگ كنيد يا يك تكه بزرگتر را به رنگ زرد كم رنگ تر رنگ كنيد. اگر تا به حال با ادويه كار كرده ايد، مي دانيد كه اين ادويه تمايل دارد هر چيزي را كه لمس مي كند رنگ كند، بنابراين از ظرفي استفاده كنيد كه بدشان نمي آيد لكه دار شود، يا از ظرفي كه براي غذا در نظر گرفته شده است، مانند يك قابلمه بزرگ. ممكن است وسوسه انگيز باشد كه اين كار را در وان حمام براي تميز كردن آسان امتحان كنيد، اما پس از آن يك وان حمام زرد خواهيد داشت (حداقل براي مدتي). همچنين بدانيد كه ادويه نوعي رنگ براي هميشه نيست. ديث توضيح داد: «به تدريج با گذشت زمان محو خواهد شد.
ادويه دمپخت
برنج ليمويي خوشمزه درست كنيد! برنج ليمو يك نوع بسيار محبوب از دستور پخت برنج در هند است. اين غذاي خوشمزه و سالم از مناطق جنوبي هند مي آيد. به ليمو برنج به دليل ترش بودن مزه آن به ليمو برنج گفته مي شود زيرا براي تهيه آن از آبليمو استفاده مي شود. جداي از آن، يكي ديگر از ويژگي هاي بارز آن رنگ زرد بسيار زيباي آن است كه از استفاده از ادويه در آن به دست مي آيد. من اولين بار چند سال پيش برنج ليمو خوردم. از آن زمان من به يك طرفدار بزرگ تبديل شده ام. براي همه حواس جذاب است - طعم عالي، رنگ عالي و عطر شگفت انگيز دارد. براي تهيه برنج ليمو چه چيزي لازم است؟ پخت و پز ليمو برنج وقت گير نيست. فقط 15-20 دقيقه طول مي كشد. مرحله اول اين است كه روغن را در تابه اي روي حرارت متوسط گرم كنيد و همه ادويه ها را بريزيد. آنقدر بپزيد كه عطر ادويه ها را به خوبي حس كنيد. به طور معمول 3-4 دقيقه طول مي كشد. سپس آبليمو را بگذاريد و ۱ دقيقه تفت دهيد و سپس برنج را اضافه كنيد. نكته مهم اين است كه به هم زدن مخلوط ادامه دهيد تا ادويه ها به خوبي با برنج مخلوط شوند. 3-4 دقيقه بپزيد. ليمو برنج شما آماده است! تزئين دلخواه را اضافه كنيد. تعداد براي سرويس دهي به 4 نفر كافي است. من حدود 10-12 سال پيش كه به سفري به جنوب هند رفتم، رسام داشتم. از آن زمان من يك طرفدار بزرگ هستم. راه هاي زيادي براي پختن آن وجود دارد. هر كسي يك سبك منحصر به فرد دارد. در اينجا من يكي را جمع مي كنم كه بسيار متداول است. همه چيز مورد نياز است؟ نخود كبوتر خرد شده را همراه با 4 فنجان آب و ادويه در تابه اي روي حرارت متوسط مي گذاريم تا بجوشد. تابه را تا حدي بپوشانيد. اجازه دهيد 40-45 دقيقه بجوشد. اين باعث نرمي دال مي شود. سپس با استفاده از مخلوط كن خم كنيد تا يكدست شود. دوباره در تابه بريزيد. آب را اضافه كنيد تا 5 فنجان رسام درست شود. زنجبيل، فلفل، نمك و گوجه فرنگي را اضافه كنيد و دوباره روي حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد. دوباره حرارت را كم كنيد. اجازه دهيد مدتي بجوشد. بعد از اين حرارت، روغن را در تابه اي روي حرارت متوسط قرار دهيد، دانه خردل، فلفل قرمز، زيره، فلفل را اضافه كنيد و چند دقيقه حرارت دهيد. وقتي هنوز روي سوپ است، آن را داخل سوپ بريزيد. تابه را از روي گاز برداريد.

بازدید: