فروش ساشه ادويه
ادويه يك ادويه زرد رنگ است كه مي توان آن را هر روز در آشپزخانه استفاده كرد. ادويه به زعفران زرد نيز معروف است. اين ادويه داراي طعم ملايم، ظاهري روشن و فوايد سلامتي شگفت انگيزي است. روزانه در غذاهاي هندي استفاده مي شود، اما اغلب در چين، تبت، اندونزي و خاورميانه نيز استفاده مي شود. ما در مورد آن مي دانيم اما واقعاً از آن براي دستور العمل هاي خاصي استفاده مي كنيم. در اين مقاله oneHOWTO نحوه استفاده از ادويه در آشپزي توضيح داده مي شود. ادويه روزانه با نام E100 به عنوان رنگ خوراكي مصرف مي شود كه به پنير، كره، ميلك شيك و خردل اضافه مي شود. اما مقدار آن به قدري كم است كه به سختي مي توانيد طعم آن را بچشيد. ادويه يكي از مواد تشكيل دهنده پودر كاري است كه به آن رنگ زرد مشخص مي دهد. شما مي توانيد دو قلقوه ادويه را به بسياري از سس ها و غذاهاي هندي مانند مونگ كي دال اضافه كنيد، طعم اضافي آن را متوجه خواهيد شد. مقدار كافي براي افزودن به غذا يك قاشق چاي خوري دسر همراه با ساير ادويه ها مانند فلفل است. ادويه همچنين با ساير غذاهاي برنجي مانند ريزوتو، به ويژه ريزوتو قارچ يا كلم بروكلي، به خوبي مي آيد. همچنين مي توانيد ادويه را با سبزيجات استفاده كنيد. به خصوص با سيب زميني، گل كلم و شلغم تركيب مي شود، به همين دليل است كه با پاشيدن يك قاشق چاي خوري ادويه هنگام تفت دادن آن ها در فر، طعم خوشمزه اي به شما مي دهد. سعي كنيد ادويه را نيز به سرخ كردن سبزيجات خود اضافه كنيد. سوپ ها نيز روش خوبي براي استفاده از ادويه هنگام پخت و پز هستند. اضافه كردن آن به سوپ كدو حلوايي، سوپ هويج يا سوپ گوجه فرنگي طعم اومامي را كه هوس كرده ايد به شما مي دهد. همچنين مي توانيد از ادويه در غذاهاي ماهي و تخم مرغ استفاده كنيد. به همين دليل است كه تركيب هر دو ماده با ادويه باعث هماهنگي بسيار خوبي مي شود. سعي كنيد كمي به مخلوط تخم مرغ هاي ماهي تن اضافه كنيد و تفاوت را متوجه شويد. ادويه با مرغ نيز بسيار خوب است. كمي به كباب خود يا در خورش مرغ و سبزيجات اضافه كنيد. مي توانيد از آن براي جايگزيني زعفران استفاده كنيد، ادويه ارزان تر است، اما طعم آن متفاوت است. به عنوان مثال، اگر زعفران نخورده ايد، مي توانيد از آن براي ايجاد رنگ زرد يك پائلا اسپانيايي استفاده كنيد. مي توانيد از آن براي تهيه سس استفاده كنيد، فقط يك قاشق هم سطح ادويه اضافه كنيد. به همين دليل است كه مكمل مناسبي براي غذاهاي پاستا است. همانطور كه مي دانيد يكي از فوايد ادويه خواص كاهش وزن آن است. بهترين راه براي بهره مندي از اين كار، تهيه چاي ادويه است.
ادويه دوغ
ادويه بومي جنوب هند و اندونزي است و به طور گسترده در سرزمين اصلي و جزاير اقيانوس هند كشت مي شود. در زمان هاي قديم از آن به عنوان عطر و همچنين ادويه استفاده مي شد. ريزوم داراي عطر فلفل مانند و طعم گرم تا حدودي تلخ است و رنگ زرد نارنجي قوي دارد. اين ماده اي است كه خردل را رنگ و طعم مي دهد و در پودر كاري، خوراكي ها، ترشي ها و كره هاي ادويه دار براي سبزيجات، در غذاهاي ماهي و تخم مرغ و با مرغ، برنج و گوشت خوك استفاده مي شود. در بخش هايي از آسيا از آب ادويه به عنوان يك ماده آرايشي استفاده مي شود تا درخشندگي طلايي به پوست بدهد. ادويه كه به خواص ضد التهابي معروف است، گاهي اوقات به عنوان چاي يا به شكل قرص براي انواع بيماري ها از جمله آرتريت و مشكلات روده مصرف مي شود. ارتفاع گياهان ادويه به حدود 1 متر (3.3 فوت) مي رسد. برگ ها از ريزوم هاي منشعبي بيرون مي آيند كه درست زير سطح خاك قرار دارند. ريزوم هاي قديمي تر تا حدودي پوسته دار و قهوه اي رنگ هستند، در حالي كه ريزوم هاي جوان زرد كم رنگ تا قهوه اي-نارنجي هستند. گلهاي كوچك زرد-نارنجي در زير بغل شاخه هاي مومي شكل كه معمولاً سبز كم رنگ يا بنفش متمايل هستند قرار دارند. توليد شامل فرآيند جوشيدن است كه به دنبال آن ريزوم ها در معرض نور خورشيد به مدت پنج تا هفت روز قرار مي گيرند تا خشك شوند. سپس با مالش دستي يا چرخش در يك درام نصب شده صيقل داده مي شوند. طول ريزوم هاي خشك شده از حدود 2.5 تا 7.5 سانتي متر (1 تا 3 اينچ) متغير است. ادويه معمولاً به صورت آسياب شده فروخته مي شود. از تقطير 1.3 تا 5.5 درصد اسانس حاصل مي شود كه اجزاي اصلي آن تورمرون و آرتورمرون است. ماده رنگي كوركومين است كه يك آنتي اكسيدان نيز مي باشد.

بازدید: