ادويه زاهدان
بدون شك دليل اصلي ابتلا به آلزايمر هنوز مشخص نيست، زيرا طبق تحقيقات، كوركومين به دست آمده از ادويه در پيشگيري از اين بيماري بسيار موثر است. آنتي اكسيدان هاي به دست آمده از چاي ادويه احتمال آسيب هايي را كه در بدن مي تواند منجر به آلزايمر شود، كاهش مي دهد. علاوه بر اين، چاي ادويه از دست دادن نشانگر سيناپسي و افزايش آميلوئيدها را كه از عوامل اوليه ايجاد آلزايمر هستند نيز كاهش مي دهد. خواص به دست آمده از چاي ادويه همچنين در كاهش آسيب سلولي، رسوبات آميلوئيد، پلاك ها يا حتي التهاب كه برخي از شرايط اصلي منجر به آلزايمر هستند، موثر است. سيستم ايمني سالم نيز در فوايد چاي ادويه زنجبيل ذكر شده است. همانطور كه كوركومين به دست آمده از چاي ادويه براي ساير فوايد سلامتي مفيد است، براي بهبود سطح ايمني نيز بسيار ضروري است. اين نوشيدني داراي خواصي مانند ضد ويروسي، ضد التهابي، آنتي اكسيداني و ضد باكتريايي است كه به طور كلي به مبارزه با مشكلات مربوط به سيستم ايمني بدن كمك مي كند و عملكرد آن را تقويت مي كند. چاي ادويه به تنظيم عملكرد سلول هاي ايمني كمك مي كند و همچنين براي كاهش شانس ابتلا به سرطان مفيد است. سطح كلسترول ارتباط مستقيمي با مسائل مختلف قلبي عروقي مانند بيماري هاي قلبي، سكته مغزي، بيماري هاي منجر به جراحي باي پس شريان و غيره دارد. و براي كاهش احتمال ابتلا به چنين مشكلات سلامتي، بايد سطح كلسترول بد را در بدن كاهش داد. اين نه تنها حاوي كوركومين است، بلكه سرشار از خواص ضد التهابي و آنتي اكسيداني است. از اين رو، مصرف منظم چاي ادويه براي كاهش سطح كلسترول بد در بدن كاملاً فعال است.
پت ادويه جات
ادويه ها بدون شك به غذا طعم مي بخشند اما كاربردهاي ديگري نيز دارند. بسياري از ما مي دانيم كه ادويه هاي هندي چگونه فوايد دارويي دارند. اما بسياري از حقايق ديگر در مورد ادويه هاي آشپزخانه ما نمي دانيم وجود دارد كه در اينجا خواهيد آموخت، اما قبل از آن اجازه دهيد تاريخچه مختصري در مورد اين ادويه ها بررسي كنيم. گشنيز هميشه ادويه اي بوده است كه در سراسر جهان شناخته شده است. اولين اروپايي هايي كه از گشنيز به دليل خواص معطر آن استفاده كردند، رومي ها بودند. ما همچنين در ادبيات سانسكريت خودمان كه قدمت آن به 5000 سال قبل از ميلاد بازمي گردد، به اين ادويه اشاره مي كنيم. سپس به عنوان "Kusthambari" و "Dhaniyaka" اشاره شد. گشنيز بيشتر به خاطر بويي كه برمي انگيزد معروف بود و نه به دليل استفاده هاي ديگرش در زمينه هاي دارويي يا آشپزي. حتي در نوشته هاي دانشمندان يونان باستان مانند بقراط و آريستوفان، مي توان كاربردهاي متفاوت دانه گشنيز را مشاهده كرد. اين دانه ها حتي در مقبره فرعون مصر توت عنخ آمون نيز يافت شد. از اين اكتشاف، مورخان به اين نتيجه رسيدند كه حتي در تمدن مصر، مردم بذر گشنيز را كشت مي كردند و در مراسم دفن اجساد از اهميت فرهنگي برخوردار بود. به طور سنتي از گشنيز براي تصفيه خون استفاده مي شد. همچنين براي درمان مشكلاتي مانند ميگرن استفاده مي شد. اكنون، در قرن بيست و يكم، گشنيز هنوز اهميت خود را از دست نداده است. در واقع، موارد استفاده و فوايد آن فقط به تعداد افزايش يافته است. در هند، بذر گشنيز يا «دانيا» عمدتاً در راجستان، اوتار پرادش، گجرات، مادهيا پرادش و تاميل نادو رشد مي كند. اين ايالت ها به عنوان تامين كنندگان پيشرو بذر گشنيز در هند عمل مي كنند. از منطقه آب و هوايي متنوعي كه در آن رشد مي كند، مي توانيد شرايط اقليمي مورد نياز براي رشد را درك كنيد. آب و هواي ايده آل كه بهترين كيفيت بذر گشنيز در آن كشت مي شود، آب و هواي سرد با ارتفاع زياد است. رشد گشنيز از اواسط مهرماه تا پايان آبان آغاز مي شود. و سپس پردازش مي شود. به بقيه نقاط جهان عرضه مي شود. ادويه سابقه طولاني 5000 سال استفاده به عنوان مكمل پزشكي دارد. در فرهنگ باستاني آريايي ها، ادويه را داراي قدرت هاي الهي مي دانستند، زيرا آنها خورشيد را مي پرستيدند و ادويه رنگ زرد نارنجي داشت كه شبيه به رنگ خورشيد بود. اين سنت طلسم باستاني استفاده از ادويه براي دفع شر و اعطاي رفاه و محافظت به پوشنده هنوز در فرهنگ جنوب هند يافت مي شود. استفاده از ادويه در مراسم عروسي هندوها يكي ديگر از سنت هاي قديمي است كه در فرهنگ هندي زنده است. ادويه عمدتاً در مناطق گرم هند توليد مي شود. به ويژه ايالت هايي مانند تاميل نادو، بنگال غربي و ماهاراشترا توليدكنندگان پيشرو ادويه هستند. تامين كنندگان ادويه Lakadong در هند به ويژه در روستايي در Jaiantia Hills در مگالايا رشد مي كنند. اين ادويه را بهترين كيفيت ادويه در جهان مي دانند. اين عطر و طعم قوي دارد و خواص معطر آن آن را به بهترين ادويه جهان تبديل كرده است.
ادويه روي پيتزا
براي به دست آوردن ادويه، ساقه يا ريزوم گياه را مي گيريم و آن را مي جوشانيم و خشك مي كنيم و پودر مي كنيم. راه هاي زيادي وجود دارد كه مي توانيد ادويه يا كوركومين را وارد رژيم غذايي خود كنيد. تحقيقات نشان داده است كه كوركومين در دوزهاي بالا بي خطر است. اين خبر بسيار خوبي است زيرا كوركومين همچنين فراهمي زيستي ضعيفي دارد، به اين معني كه جذب ضعيفي دارد. براي اثر فعال بايد در دوزهاي زياد مصرف شود. مي توانيد از پودر ادويه در كاري، اسموتي يا سالاد استفاده كنيد. برخي از غذاهاي زرد رنگي كه مي خوريد، مانند خردل، ممكن است ادويه نيز داشته باشند. اما ممكن است مقدار آن براي هيچ اثر درماني كافي نباشد، زيرا ادويه تنها ۲ تا ۹ درصد كوركومين است. فراموش نكنيد كه مقداري فلفل سياه اضافه كنيد كه جذب را افزايش مي دهد. نحوه خوردن ادويه: اين دستور كاري كاري نارگيل سرخپوشان را از Train Holistic امتحان كنيد. اگر به دنبال فوايد ضدالتهابي هستيد، از اينكه با ادويه سنگين تر شويد، نترسيد. 1. 2 فنجان آب را با 1 قاشق چايخوري پودر ادويه و 1/2 قاشق چايخوري فلفل سياه بجوشانيد. 2. اجازه دهيد 10 تا 15 دقيقه بجوشد. 3. ليمو، عسل يا شير را به مزه اضافه كنيد. اگر به دنبال يك چاي گياهي با فوايد ضد التهابي هستيد، مي توانيد چاي ادويه مك كل هيل را امتحان كنيد. با گياهان دوستدار RA مانند زنجبيل و دارچين، نوشيدني گرمي است كه مطمئناً بدن شما را آرام مي كند. مكمل ها و كپسول هاي كوركومين كارآمدترين راه براي وارد كردن كوركومين به رژيم غذايي شما هستند. بسياري از مكمل ها همچنين داراي مواد اضافي مانند پيپرين (فلفل سياه) براي افزايش جذب هستند. براي دوز، بنياد آرتريت 500 ميلي گرم دو بار در روز را توصيه مي كند. هميشه قبل از مصرف مكمل ها با پزشك خود صحبت كنيد. اين امكان وجود دارد كه مكمل هاي كوركومين با داروها تداخل داشته باشند. در مورد تمام گياهان يا مكمل هايي كه مصرف مي كنيد به پزشك خود اطلاع دهيد.

بازدید: