فروش ادويه جات هندي و اصل به همراه زردچوبه
 
نويسندگان
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 23
دیروز : 41
افراد آنلاین : 2
همه : 22533
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

 

قيمت ادويه در بازار تهران


ادويه كه در هند باستان به وفور استفاده مي شد، به دلايل مختلف، با نام هاي مختلف سانسكريت شناخته مي شد. برخي از نام ها عبارتند از «Haridra» به معني «زرد»، Aushadhi، Gauri و Kanchani (الهه طلايي). طبق شواهد مستند، بيش از 6000 سال است كه در هند به عنوان ادويه، رنگ، كمك زيبايي و دارو استفاده مي شود. اين ادويه كه يك محصول شگفت انگيز ناميده مي شود، يك درمان محبوب است كه زمان بهبودي را براي هر نوع بيماري پوستي كاهش مي دهد و با حفظ نرمي و لطافت پوست، توانايي مبارزه با راديكال هاي آزاد را دارد. مزاياي ادويه شامل درمان اختلالات كبدي و محافظت از كبد در برابر اثرات مضر الكل و ساير سموم است. اين يك درمان محبوب است كه زمان بهبودي را براي هر نوع بيماري پوستي كاهش مي دهد و با حفظ نرمي و لطافت پوست، توانايي مبارزه با راديكال هاي آزاد را دارد. ادويه كه به عنوان يكي از قوي ترين گياهان در آيورودا شناخته مي شود، در طب سنتي هند براي درمان بسياري از بيماري ها استفاده مي شود. نه تنها در درمان سوء هاضمه، سنگ هاي صفراوي و مسموميت هاي غذايي استفاده مي شد، بلكه به طور سنتي براي پاكسازي دستگاه تناسلي زنان نيز استفاده مي شد. ادويه كه به طور گسترده به عنوان ادويه استفاده مي شود، به دليل خواص ضد عفوني كننده و ضد التهابي آن كه در درمان اختلالات پوستي موثر است، شناخته شده است. به كاهش رنگدانه كمك مي كند. رنگ پوست را به ميزان قابل توجهي روشن مي كند. يك ماده فعال در محصولات زيبايي، ادويه به عنوان راه حل نهايي براي آكنه و بثورات شناخته مي شود. روند كلي پاكسازي بدن را ارتقا مي دهد و از مفاصل سالم حمايت مي كند. مهمترين ماده مغذي ادويه كوركومين است. اعتقاد بر اين است كه خواص درماني قابل توجهي دارد، تحقيقات گسترده اي براي كشف خواص ادويه در حال انجام است. امكانات كوركومين در درمان سرطان بيماري آلزايمر در حال بررسي است. ادويه همچنين حاوي سطح بالايي از آهن و منيزيم و سطوح متوسطي از ويتامين B6 و پتاسيم است كه باعث مي شود ادويه براي يك رژيم غذايي متعادل عالي باشد. اعتقاد بر اين است كه كوركومين از معده در برابر مواد غذايي آلوده محافظت مي كند. ادويه بيشتر از يك چاشني صرف، به عنوان يك داروي بسيار قوي در نظر گرفته مي شود و به طور گسترده در طب هندي و چيني براي درمان انواع بيماري ها استفاده مي شود. يك عامل ضد التهابي، اعتقاد بر اين است كه در درمان نفخ، التهاب كبد، لثه هاي متورم و كبودي موثر است. ادويه در زمان هاي اخير محبوبيت پيدا كرده است، حتي اگر از زمان هاي قديم در هند به طور گسترده براي طعم دادن و رنگ آميزي كاري استفاده مي شده است.
قيمت ادويه در بازار تهران

فروش ادويه مخصوص همبرگر


آب ليمو را هم بزنيد. نمك بيشتري اضافه كنيد. فلفل براي طعم (در صورت نياز). تزئين دلخواه را اضافه كنيد. رسام خوشمزه شما آماده است! درست كردن رسم خوب يك هنر است. بهتر است آزمايش كنيد تا بفهميد كه چگونه آن را دوست داريد. يك پيش غذاي عالي است. به عنوان يك استارتر بسيار خوب مي شود. ديپ مورد علاقه بچه ها است و بنابراين مي تواند راهي عالي براي خوردن غذاهاي مغذي مانند ميوه ها و غيره باشد. تهيه ديپ ماست بسيار آسان است. به دليل وجود پروبيوتيك ها بسيار سالم است. تنها نكته كليدي كه در آماده سازي لازم است اين است كه ماست را يك شبه صاف كنيد. اين باعث ضخيم شدن آن مي شود. مي توان به جاي آن از ماست يوناني نيز استفاده كرد و در اين صورت نيازي به صاف كردن نخواهد بود. همه چيز مورد نياز است؟ فقط ماست صاف شده يا يوناني را در يك كاسه قرار دهيد. همه مواد ديگر را به جز ميوه هاي تازه اضافه كنيد. خوب مخلوط كنيد و روي آن را بپوشانيد و به مدت 2 تا 3 ساعت در يخچال قرار دهيد. ديپ آماده استفاده است. مي توانيد آن را در كنار ميوه هاي تازه فصل قرار دهيد. مطمئناً خوردن آنها را خوشمزه تر مي كند! تنها چند غذا وجود دارد كه ادويه ماده اصلي آن است زيرا بيشتر به عنوان ادويه استفاده مي شود. بنابراين، بيشتر دستور العمل هايي كه در مورد آنها صحبت خواهم كرد، ادويه دارند اما نقش كليدي ندارند. عدس از خانواده حبوبات است. محتواي فيبر بسيار بالايي دارد. انرژي زيادي را فراهم مي كند. يكي ديگر از فوايد سلامتي عدس اين است كه براي سلامت قلب بسيار مفيد است و قند خون را تثبيت مي كند. مانند تمام حبوبات، منبع عالي پروتئين است. عدس در هند بسيار محبوب است، نه به عنوان سوپ، اما ما از آن "دال" (نوعي كاري) درست مي كنيم. عدس را مي توان به شكل سوپ نيز مصرف كرد. در آن ادويه نقش اساسي ايفا مي كند. از سوپ عدس در رژيم هاي سم زدايي نيز استفاده مي شود. همه چيز مورد نياز است؟ هميشه مي توان مواد را بر اساس سليقه آزمايش كرد. روش بسيار ساده است و حدود 20 دقيقه براي تهيه سوپ و حدود يك ساعت طول مي كشد تا پخته شود. پياز، سير و زنجبيل را در روغن زيتون روي حرارت متوسط به مدت 5 تا 7 دقيقه بپزيد. مواد ديگر را اضافه كنيد - سيب زميني شيرين، ازگيل. بايد بپزيد تا همه اين سبزيجات شروع به نرم شدن كنند. مرحله دوم اضافه كردن هويج، ادويه، رزماري، آب، آب سيب و عدس است. همه اينها را به جوش بياوريد.
فروش ادويه مخصوص همبرگر

ادويه برنج هندي


ادويه ها بدون شك به غذا طعم مي بخشند اما كاربردهاي ديگري نيز دارند. بسياري از ما مي دانيم كه ادويه هاي هندي چگونه فوايد دارويي دارند. اما بسياري از حقايق ديگر در مورد ادويه هاي آشپزخانه ما نمي دانيم وجود دارد كه در اينجا خواهيد آموخت، اما قبل از آن اجازه دهيد تاريخچه مختصري در مورد اين ادويه ها بررسي كنيم. گشنيز هميشه ادويه اي بوده است كه در سراسر جهان شناخته شده است. اولين اروپايي هايي كه از گشنيز به دليل خواص معطر آن استفاده كردند، رومي ها بودند. ما همچنين در ادبيات سانسكريت خودمان كه قدمت آن به 5000 سال قبل از ميلاد بازمي گردد، به اين ادويه اشاره مي كنيم. سپس به عنوان "Kusthambari" و "Dhaniyaka" اشاره شد. گشنيز بيشتر به خاطر بويي كه برمي انگيزد معروف بود و نه به دليل استفاده هاي ديگرش در زمينه هاي دارويي يا آشپزي. حتي در نوشته هاي دانشمندان يونان باستان مانند بقراط و آريستوفان، مي توان كاربردهاي متفاوت دانه گشنيز را مشاهده كرد. اين دانه ها حتي در مقبره فرعون مصر توت عنخ آمون نيز يافت شد. از اين اكتشاف، مورخان به اين نتيجه رسيدند كه حتي در تمدن مصر، مردم بذر گشنيز را كشت مي كردند و در مراسم دفن اجساد از اهميت فرهنگي برخوردار بود. به طور سنتي از گشنيز براي تصفيه خون استفاده مي شد. همچنين براي درمان مشكلاتي مانند ميگرن استفاده مي شد. اكنون، در قرن بيست و يكم، گشنيز هنوز اهميت خود را از دست نداده است. در واقع، موارد استفاده و فوايد آن فقط به تعداد افزايش يافته است. در هند، بذر گشنيز يا «دانيا» عمدتاً در راجستان، اوتار پرادش، گجرات، مادهيا پرادش و تاميل نادو رشد مي كند. اين ايالت ها به عنوان تامين كنندگان پيشرو بذر گشنيز در هند عمل مي كنند. از منطقه آب و هوايي متنوعي كه در آن رشد مي كند، مي توانيد شرايط اقليمي مورد نياز براي رشد را درك كنيد. آب و هواي ايده آل كه بهترين كيفيت بذر گشنيز در آن كشت مي شود، آب و هواي سرد با ارتفاع زياد است. رشد گشنيز از اواسط مهرماه تا پايان آبان آغاز مي شود. و سپس پردازش مي شود. به بقيه نقاط جهان عرضه مي شود. ادويه سابقه طولاني 5000 سال استفاده به عنوان مكمل پزشكي دارد. در فرهنگ باستاني آريايي ها، ادويه را داراي قدرت هاي الهي مي دانستند، زيرا آنها خورشيد را مي پرستيدند و ادويه رنگ زرد نارنجي داشت كه شبيه به رنگ خورشيد بود. اين سنت طلسم باستاني استفاده از ادويه براي دفع شر و اعطاي رفاه و محافظت به پوشنده هنوز در فرهنگ جنوب هند يافت مي شود. استفاده از ادويه در مراسم عروسي هندوها يكي ديگر از سنت هاي قديمي است كه در فرهنگ هندي زنده است. ادويه عمدتاً در مناطق گرم هند توليد مي شود. به ويژه ايالت هايي مانند تاميل نادو، بنگال غربي و ماهاراشترا توليدكنندگان پيشرو ادويه هستند. تامين كنندگان ادويه Lakadong در هند به ويژه در روستايي در Jaiantia Hills در مگالايا رشد مي كنند. اين ادويه را بهترين كيفيت ادويه در جهان مي دانند. اين عطر و طعم قوي دارد و خواص معطر آن آن را به بهترين ادويه جهان تبديل كرده است.
ادويه برنج هندي

ادويه جوز هندي


همه آنها را با يك لايه خاك بپوشانيد و منطقه كاشت را به خوبي آبياري كنيد. بزرگترين نكته اي كه بايد در زماني كه منتظر جوانه زدن گياه ادويه خود هستيد رعايت كنيد اين است كه صبر داشته باشيد. آنها ممكن است مدت زيادي طول بكشد تا جوانه ها را بفرستند و ممكن است شروع به نااميدي كنيد. اين غير معمول نيست كه ادويه كاشته شده در بهار 4 تا 5 ماه طول بكشد تا جوانه بزند. اين بسته به ميزان گرمي دما در اين ماه ها متفاوت خواهد بود، اما اگر به نظر مي رسد هيچ اتفاقي نمي افتد، وحشت نكنيد! كاشت مارس مي تواند تا جولاي يا آگوست طول بكشد تا جوانه بزند. براي برداشت در دسامبر آماده خواهد شد. شما نيازي به آبياري ريزوم هاي خود تا زماني كه جوانه نزنند نداريد، مگر اينكه دوره خشكسالي شديدي را پشت سر بگذاريد. آبياري بيش از حد آنها باعث پوسيدگي ريشه ها مي شود و اگر اين اتفاق بيفتد هرگز رشد نخواهند كرد. هنگامي كه در نهايت جوانه ها را ديديد، خاك را هميشه مرطوب نگه داريد اما هرگز خيس نشويد. شما مي توانيد تمام آب مكمل را حدود 2 هفته قبل از زمان برداشت قطع كنيد. مي توانيد يك يا دو بار پس از شروع رشد فعال گياهان، يك كود متعادل اعمال كنيد. يا به طور منظم تري با يك خوراك گياهي مايع خانگي به آنها تغذيه كنيد. بيش از حد كود ندهيد وگرنه ممكن است گياهان خود را بسوزانيد. اگر در يك منطقه خشك زندگي مي كنيد، ايده خوبي است كه اطراف گياهان خود را مالچ پاشي كنيد تا رطوبت در خاك حفظ شود. بين مالچ چند اينچ فاصله بگذاريد. ساقه هاي گياهان شما اگر نمي توانيد ادويه را به عنوان يك گياه چندساله پرورش دهيد، هنوز هم مي توانيد آن را در داخل ظروف شروع كنيد كه مي توانيد وقتي هوا گرم مي شود بيرون ببريد. به ياد داشته باشيد كه به احتمال زياد بايد ادويه خود را در زمستان شروع كنيد تا قبل از رسيدن اولين يخبندان در پاييز زمان كافي براي بلوغ داشته باشد. ظروف بزرگتري را انتخاب كنيد، زيرا مي خواهيد ريشه گياهان شما فضاي زيادي براي رشد داشته باشد. گلدان ها بايد حداقل 10-12 اينچ عمق داشته باشند. پهن تر بهتر است تا فضاي زيادي براي رشد ريشه ها وجود داشته باشد. همچنين مطمئن شويد كه ظروف شما داراي سوراخ هاي زهكشي در پايين هستند. اگر اين كار را نكردند، قبل از اضافه كردن خاك، مقداري را در خود سوراخ كنيد. آنها براي جلوگيري از پوسيدگي ريزوم ها بسيار ضروري هستند. از يك خاك گلدان با كيفيت خوب براي پر كردن ظروف خود استفاده كنيد و آن را با حدود 20 تا 30 درصد كمپوست مخلوط كنيد.
ادويه جوز هندي

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳۰ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۱۶:۵۵ ] [ 123 ]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
آرشيو مطالب
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب