پت ادويه
بسياري از مردم به منظور بهبود عملكرد شناختي، تقويت آنتي اكسيدان ها و كاهش افسردگي و همچنين بهبود خلق و خوي كلي به مكمل هاي ادويه روي مي آورند، به همين دليل است كه بهترين زمان مصرف مكمل هاي ادويه صبح ها و سپس نوبت دوم بعد از ظهر است. شما مي توانيد اثرات كامل مكمل ها را در طول روز - زماني كه به آن بيشتر نياز داريد - تجربه كنيد. آيا بايد ادويه را با معده خالي مصرف كنم؟ مكمل هاي ادويه با معده خالي بهتر عمل مي كنند. بايد حداقل 30 دقيقه قبل از غذا مصرف شود. ادويه همچنين محلول در چربي است، به اين معني كه فقط مي تواند در چربي حل شود. پس از 30 دقيقه، يك وعده غذايي سالم ميل كنيد كه شامل غذاهاي چرب مانند آووكادو يا روغن نارگيل باشد تا اطمينان حاصل كنيد كه ادويه به راحتي در جريان خون حل شده و جذب مي شود تا نتايج مطلوب حاصل شود. چه مدت طول مي كشد تا ادويه عمل كند؟ از آنجايي كه ادويه يك ماده محلول در چربي است، در مقايسه با ويتامين هاي محلول در آب، مدتي طول مي كشد تا اثرات كامل آن را احساس كنيد. مواد مغذي محلول در چربي ابتدا بايد توسط گلبول هاي چربي در روده ها قبل از انتقال به بقيه بدن جذب شوند. با توجه به اين روند، مدتي طول مي كشد تا از فوايد آن بهره مند شويد، اما زماني كه سطح كوركومين شروع به افزايش مي كند، بسته به وضعيت فعلي سلامتي و توده بدني خود، بايد طي 4 تا 8 هفته نتايج قابل توجهي را احساس كنيد. اگر تا به حال فكر كرده ايد كه ادويه براي چه چيزي مفيد است، پاسخ ساده اين است كه تقريباً براي هر بيماري رايج مفيد است. چاشني طلايي زندگي موضوع چندين مطالعه امروزي بوده است و نشان داده است كه چقدر در برابر التهاب، افسردگي و مبارزه با استرس اكسيداتيو قابل تحمل و موثر است. اگر مي خواهيد مكمل ادويه را در رژيم روزانه خود بگنجانيد، هميشه مطمئن شويد كه مكمل هاي باكيفيت مانند Turmeric MD™ را انتخاب مي كنيد تا مطمئن شويد كه دوز ايمن و مؤثر در هر بطري دريافت مي كنيد!
قيمت ادويه كاري
ادويه ها بدون شك به غذا طعم مي بخشند اما كاربردهاي ديگري نيز دارند. بسياري از ما مي دانيم كه ادويه هاي هندي چگونه فوايد دارويي دارند. اما بسياري از حقايق ديگر در مورد ادويه هاي آشپزخانه ما نمي دانيم وجود دارد كه در اينجا خواهيد آموخت، اما قبل از آن اجازه دهيد تاريخچه مختصري در مورد اين ادويه ها بررسي كنيم. گشنيز هميشه ادويه اي بوده است كه در سراسر جهان شناخته شده است. اولين اروپايي هايي كه از گشنيز به دليل خواص معطر آن استفاده كردند، رومي ها بودند. ما همچنين در ادبيات سانسكريت خودمان كه قدمت آن به 5000 سال قبل از ميلاد بازمي گردد، به اين ادويه اشاره مي كنيم. سپس به عنوان "Kusthambari" و "Dhaniyaka" اشاره شد. گشنيز بيشتر به خاطر بويي كه برمي انگيزد معروف بود و نه به دليل استفاده هاي ديگرش در زمينه هاي دارويي يا آشپزي. حتي در نوشته هاي دانشمندان يونان باستان مانند بقراط و آريستوفان، مي توان كاربردهاي متفاوت دانه گشنيز را مشاهده كرد. اين دانه ها حتي در مقبره فرعون مصر توت عنخ آمون نيز يافت شد. از اين اكتشاف، مورخان به اين نتيجه رسيدند كه حتي در تمدن مصر، مردم بذر گشنيز را كشت مي كردند و در مراسم دفن اجساد از اهميت فرهنگي برخوردار بود. به طور سنتي از گشنيز براي تصفيه خون استفاده مي شد. همچنين براي درمان مشكلاتي مانند ميگرن استفاده مي شد. اكنون، در قرن بيست و يكم، گشنيز هنوز اهميت خود را از دست نداده است. در واقع، موارد استفاده و فوايد آن فقط به تعداد افزايش يافته است. در هند، بذر گشنيز يا «دانيا» عمدتاً در راجستان، اوتار پرادش، گجرات، مادهيا پرادش و تاميل نادو رشد مي كند. اين ايالت ها به عنوان تامين كنندگان پيشرو بذر گشنيز در هند عمل مي كنند. از منطقه آب و هوايي متنوعي كه در آن رشد مي كند، مي توانيد شرايط اقليمي مورد نياز براي رشد را درك كنيد. آب و هواي ايده آل كه بهترين كيفيت بذر گشنيز در آن كشت مي شود، آب و هواي سرد با ارتفاع زياد است. رشد گشنيز از اواسط مهرماه تا پايان آبان آغاز مي شود. و سپس پردازش مي شود. به بقيه نقاط جهان عرضه مي شود. ادويه سابقه طولاني 5000 سال استفاده به عنوان مكمل پزشكي دارد. در فرهنگ باستاني آريايي ها، ادويه را داراي قدرت هاي الهي مي دانستند، زيرا آنها خورشيد را مي پرستيدند و ادويه رنگ زرد نارنجي داشت كه شبيه به رنگ خورشيد بود. اين سنت طلسم باستاني استفاده از ادويه براي دفع شر و اعطاي رفاه و محافظت به پوشنده هنوز در فرهنگ جنوب هند يافت مي شود. استفاده از ادويه در مراسم عروسي هندوها يكي ديگر از سنت هاي قديمي است كه در فرهنگ هندي زنده است. ادويه عمدتاً در مناطق گرم هند توليد مي شود. به ويژه ايالت هايي مانند تاميل نادو، بنگال غربي و ماهاراشترا توليدكنندگان پيشرو ادويه هستند. تامين كنندگان ادويه Lakadong در هند به ويژه در روستايي در Jaiantia Hills در مگالايا رشد مي كنند. اين ادويه را بهترين كيفيت ادويه در جهان مي دانند. اين عطر و طعم قوي دارد و خواص معطر آن آن را به بهترين ادويه جهان تبديل كرده است.

بازدید: