ادويه برنج سفيد
پودر زرد روشن كه جزء ضروري آشپزخانه هندي است بسيار بيشتر از يك ادويه است. نه تنها به غذاي شما رنگ و طعم مي دهد بلكه فوايد سلامتي شگفت انگيزي نيز دارد. به شما در درمان مشكلات رايج مانند كبودي و التهاب كمك مي كند. اما آيا از راه هاي ديگري كه اين ادويه شما را سالم نگه مي دارد مي دانستيد؟ خوب، اجازه دهيد نگاهي به اين فوايد براي سلامتي خود داشته باشيم. هنگامي كه در يك اقامتگاه آيورودا در ريشيكش هند بودم، از يك پزشك آيورودا با اين فوايد ادويه آشنا شدم. تركيب اصلي ادويه تركيبي به نام كوركومين است. به پاكسازي و سم زدايي روده بزرگ كمك مي كند و از سلول ها در برابر آسيب راديكال هاي آزاد محافظت مي كند. اين تركيب همچنين به عنوان يك مقوي زنده عمل مي كند و در نتيجه سموم را از بدن كه از عوامل اصلي سرطان هستند دفع مي كند. يك مطالعه اخير نشان داد كه تركيب يافت شده در ادويه مي تواند از رشد سلول هاي سرطاني در افرادي كه از سرطان ناحيه گردن و سر رنج مي برند جلوگيري كرده و آن را متوقف كند. از آنجايي كه كولون را سم زدايي مي كند، به جلوگيري از تجمع سموم در روده بزرگ كمك مي كند. در جلوگيري از شروع سرطان روده بزرگ بسيار موثر است. حتي در افراد مبتلا به سرطان، ادويه مي تواند به كاهش سرعت متاستاز (سرعت سرطان به ساير قسمت هاي بدن) كمك كند. همچنين تشكيل تومورها را متوقف مي كند و به بهبودي بهتر بيمار كمك مي كند. آنچه لازم است اين است كه از اين ادويه شگفت انگيز در غذاي روزانه خود استفاده كنيد. ادويه داراي خاصيت طبيعي كاهش التهاب مفاصل است كه نگراني اصلي بيماران مبتلا به آرتروز است. اين يك آنتي اكسيدان طبيعي است كه به محافظت از غشاها كمك مي كند و به كاهش درد كمك مي كند. استفاده منظم از ادويه براي بيماراني كه از آلوپات تسكين نمي يابند مؤثر بوده است. ادويه در مورد سوء هاضمه و سوزش معده واقعا مفيد است. توليد صفرا را تحريك مي كند كه به هضم صحيح غذا كمك مي كند. همچنين در صورت نفخ و گاز و همچنين بيماري روده مانند كوليت كمك مي كند.
ادويه عدسي
ادويه يك ادويه زرد رنگ است كه مي توان آن را هر روز در آشپزخانه استفاده كرد. ادويه به زعفران زرد نيز معروف است. اين ادويه داراي طعم ملايم، ظاهري روشن و فوايد سلامتي شگفت انگيزي است. روزانه در غذاهاي هندي استفاده مي شود، اما اغلب در چين، تبت، اندونزي و خاورميانه نيز استفاده مي شود. ما در مورد آن مي دانيم اما واقعاً از آن براي دستور العمل هاي خاصي استفاده مي كنيم. در اين مقاله oneHOWTO نحوه استفاده از ادويه در آشپزي توضيح داده مي شود. ادويه روزانه با نام E100 به عنوان رنگ خوراكي مصرف مي شود كه به پنير، كره، ميلك شيك و خردل اضافه مي شود. اما مقدار آن به قدري كم است كه به سختي مي توانيد طعم آن را بچشيد. ادويه يكي از مواد تشكيل دهنده پودر كاري است كه به آن رنگ زرد مشخص مي دهد. شما مي توانيد دو قلقوه ادويه را به بسياري از سس ها و غذاهاي هندي مانند مونگ كي دال اضافه كنيد، طعم اضافي آن را متوجه خواهيد شد. مقدار كافي براي افزودن به غذا يك قاشق چاي خوري دسر همراه با ساير ادويه ها مانند فلفل است. ادويه همچنين با ساير غذاهاي برنجي مانند ريزوتو، به ويژه ريزوتو قارچ يا كلم بروكلي، به خوبي مي آيد. همچنين مي توانيد ادويه را با سبزيجات استفاده كنيد. به خصوص با سيب زميني، گل كلم و شلغم تركيب مي شود، به همين دليل است كه با پاشيدن يك قاشق چاي خوري ادويه هنگام تفت دادن آن ها در فر، طعم خوشمزه اي به شما مي دهد. سعي كنيد ادويه را نيز به سرخ كردن سبزيجات خود اضافه كنيد. سوپ ها نيز روش خوبي براي استفاده از ادويه هنگام پخت و پز هستند. اضافه كردن آن به سوپ كدو حلوايي، سوپ هويج يا سوپ گوجه فرنگي طعم اومامي را كه هوس كرده ايد به شما مي دهد. همچنين مي توانيد از ادويه در غذاهاي ماهي و تخم مرغ استفاده كنيد. به همين دليل است كه تركيب هر دو ماده با ادويه باعث هماهنگي بسيار خوبي مي شود. سعي كنيد كمي به مخلوط تخم مرغ هاي ماهي تن اضافه كنيد و تفاوت را متوجه شويد. ادويه با مرغ نيز بسيار خوب است. كمي به كباب خود يا در خورش مرغ و سبزيجات اضافه كنيد. مي توانيد از آن براي جايگزيني زعفران استفاده كنيد، ادويه ارزان تر است، اما طعم آن متفاوت است. به عنوان مثال، اگر زعفران نخورده ايد، مي توانيد از آن براي ايجاد رنگ زرد يك پائلا اسپانيايي استفاده كنيد. مي توانيد از آن براي تهيه سس استفاده كنيد، فقط يك قاشق هم سطح ادويه اضافه كنيد. به همين دليل است كه مكمل مناسبي براي غذاهاي پاستا است. همانطور كه مي دانيد يكي از فوايد ادويه خواص كاهش وزن آن است. بهترين راه براي بهره مندي از اين كار، تهيه چاي ادويه است.

بازدید: