قيمت ظرف ادويه
ادويه بومي جنوب هند و اندونزي است و به طور گسترده در سرزمين اصلي و جزاير اقيانوس هند كشت مي شود. در زمان هاي قديم از آن به عنوان عطر و همچنين ادويه استفاده مي شد. ريزوم داراي عطر فلفل مانند و طعم گرم تا حدودي تلخ است و رنگ زرد نارنجي قوي دارد. اين ماده اي است كه خردل را رنگ و طعم مي دهد و در پودر كاري، خوراكي ها، ترشي ها و كره هاي ادويه دار براي سبزيجات، در غذاهاي ماهي و تخم مرغ و با مرغ، برنج و گوشت خوك استفاده مي شود. در بخش هايي از آسيا از آب ادويه به عنوان يك ماده آرايشي استفاده مي شود تا درخشندگي طلايي به پوست بدهد. ادويه كه به خواص ضد التهابي معروف است، گاهي اوقات به عنوان چاي يا به شكل قرص براي انواع بيماري ها از جمله آرتريت و مشكلات روده مصرف مي شود. ارتفاع گياهان ادويه به حدود 1 متر (3.3 فوت) مي رسد. برگ ها از ريزوم هاي منشعبي بيرون مي آيند كه درست زير سطح خاك قرار دارند. ريزوم هاي قديمي تر تا حدودي پوسته دار و قهوه اي رنگ هستند، در حالي كه ريزوم هاي جوان زرد كم رنگ تا قهوه اي-نارنجي هستند. گلهاي كوچك زرد-نارنجي در زير بغل شاخه هاي مومي شكل كه معمولاً سبز كم رنگ يا بنفش متمايل هستند قرار دارند. توليد شامل فرآيند جوشيدن است كه به دنبال آن ريزوم ها در معرض نور خورشيد به مدت پنج تا هفت روز قرار مي گيرند تا خشك شوند. سپس با مالش دستي يا چرخش در يك درام نصب شده صيقل داده مي شوند. طول ريزوم هاي خشك شده از حدود 2.5 تا 7.5 سانتي متر (1 تا 3 اينچ) متغير است. ادويه معمولاً به صورت آسياب شده فروخته مي شود. از تقطير 1.3 تا 5.5 درصد اسانس حاصل مي شود كه اجزاي اصلي آن تورمرون و آرتورمرون است. ماده رنگي كوركومين است كه يك آنتي اكسيدان نيز مي باشد.
ادويه جوجه كباب هندي
مطالعات حيواني نشان مي دهد كه حتي ممكن است در كنترل آلرژي، از جمله تب يونجه، نقش داشته باشد. آيا ادويه براي همه بي خطر است؟ براي بسياري از ما ادويه يك گزينه بي خطر است، با اين حال، شرايطي وجود دارد كه در آنها احتياط لازم است. اگر باردار هستيد بايد از مصرف مقادير دارويي خودداري كنيد زيرا مطالعات روي حيوانات نشان مي دهد كه كوركومين ممكن است سطح هورمون استروژن را تغيير دهد. با اين حال، لذت بردن از ادويه در مقادير كم، به عنوان مثال در يك وعده غذايي يا نوشيدني، ممكن است در دوران بارداري مفيد باشد. اگر كم خوني فقر آهن داريد، از مصرف ادويه در مقادير زياد خودداري كنيد. اين به اين دليل است كه تركيبات موجود در ادويه به نظر مي رسد كه به آهن در روده متصل مي شود و آن را براي جذب غيرقابل دسترس مي كند. اگر از سنگ كيسه صفرا، انسداد مجراي صفراوي يا بيماري كبد رنج مي بريد، بايد توجه داشته باشيد كه چون ادويه ترشح صفرا را افزايش مي دهد، گنجاندن مقادير زياد آن در رژيم غذايي ممكن است علائم شما را تشديد كند. اگر دارو مصرف مي كنيد، بايد براي راهنمايي به پزشك عمومي يا داروساز خود مراجعه كنيد، به خصوص اگر از داروهاي رقيق كننده خون، داروهاي ديابت يا PPI هايي مانند امپرازول براي ريفلاكس اسيد استفاده مي كنيد. هنوز چيزهاي زيادي براي يادگيري در مورد اثرات و فعل و انفعالات ادويه وجود دارد. تا به امروز بسياري از شواهد از مطالعات حيواني و آزمايشگاهي با تحقيقات بيشتري براي ارزيابي اثرات آن بر سلامت انسان مورد نياز است. اگر به تغييرات عمده در رژيم غذايي خود فكر مي كنيد يا به مصرف مكمل فكر مي كنيد، لطفاً با پزشك عمومي يا متخصص تغذيه خود مشورت كنيد تا مطمئن شويد كه اين كار را بدون خطر براي سلامتي خود انجام مي دهيد. اين مقاله در 2 فوريه 2021 توسط كري تورنس بازبيني شده است. جو لوين به عنوان يك متخصص تغذيه اجتماعي و مشاور خصوصي كار مي كند. او يك متخصص تغذيه (بهداشت عمومي) ثبت شده در UKVRN است. اگر در مورد سلامت عمومي خود نگراني داريد، بايد با ارائه دهنده مراقبت هاي بهداشتي محلي خود تماس بگيريد. شرايط وب سايت ما را ببينيد. شرايط براي اطلاعات بيشتر
جا ادويه كشويي ديجي كالا
در اكتبر سال گذشته، يكي از بهترين و زيباترين شام هايي را كه در تمام سال خورده بودم درست كردم و بي صبرانه منتظر بودم تا در مورد آن ها به شما بگويم. پاي سيب هلندي، اين سالاد انديو و مقداري هويج كره اي قهوه اي كه هنوز هم براي شما نگه مي دارم - كنار راه افتادند. اين غذا از دو غذاي ديگر الهام گرفته شده است. اولي يك دستور غذاي مورد علاقه از اولين كتاب آشپزي من است، كوفته بوقلمون با ادويه كنجدي كه روي سالاد نخود خرد شده ليمويي ريخته مي شود. من براي هميشه عاشق تركيب ليمو، ادويه جات، نخود و پروتئين كافي براي متعادل كردن وعده غذايي هستم. دومي يك مرغ ورقه اي با ادويه، پياز قرمز تفت داده شده و كمي ترشي و ليمو است كه سال گذشته در وب سايت نيويورك تايمز جاسوسي كردم و نتوانستم از سرم بيرون بروم. با اين حال، من كمي در حال پختن كوفته هستم، مخصوصاً از زماني كه اخيراً متوجه شدم (فقط بعد از اينكه همه شما سال ها به من مي گوييد و من سرسختانه منتظرم تا بفهمم) چقدر پختن آنها آسان است و چقدر لذت بخش است. وقتي اين كار را انجام مي دهيد شكل توپ گلف آنها. و آن كوفته هاي ادويه دار، كه به سختي اصلاح شده اند، در اينجا فوق العاده عمل مي كنند. نتيجه با طعم، بافت و رنگ بسته بندي شده است. و ما آن را در كاسه هايي با ماست نمكي ليمويي و پيازهاي كمي ترشي و خلال پيتا ريختيم، و تمام آن چيزي است كه من مي خواهم آن را در تمام طول سال شام هاي سرگرم كننده و بازيگوشي مانند اين داشته باشم. زمان پخت كوفته ها بسيار كمتر از ترد شدن نخود است، بنابراين مدت زيادي بعد از نخود پخته مي شوند. پياز قرمزي كه برشته مي شود كمي زغال مي كند. ما خوشمون مياد. از آنجايي كه من تا زماني كه يك دانش آموز كلاس ششم زنده است در اينجا نظرات مي نويسم و مي خوانم، مي دانم كه مي خواهيد به من بگوييد كه دانه هاي رازيانه را دوست نداريد. بله، مي توانيد آنها را ناديده بگيريد. اينجا به اندازه كافي چيز ديگري در جريان است. همچنين مي توانيد يك يا دو قاشق چاي خوري دانه زيره كامل را اضافه كنيد تا ترد بيشتري داشته باشيد. اما اگر دانه هاي رازيانه را دوست داريد يا روي حصار هستيد، فكر مي كنم اينجا دوستشان خواهيد داشت. اگر مي خواهيد اين غذا و كوفته ها را بدون لبنيات نگه داريد، مي توانيد 1/4 فنجان ماست ساده را با 2 قاشق غذاخوري آب جايگزين كنيد و آب كوفته ها را به 1/4 فنجان برسانيد. و البته در انتها از ماست ليموي نمكي صرف نظر كنيد. فر را با دماي 400 درجه گرم كنيد. نخود، دانه رازيانه، زيره سبز، 1 قاشق چايخوري ادويه و نيمي از برش هاي پياز قرمز را روي يك ورقه پخت لبه دار مخلوط كنيد. با روغن زيتون بپاشيد، نمك و فلفل بزنيد و روي آن را بپوشانيد. به مدت 25 دقيقه تفت دهيد تا شروع به سفت شدن/ترد شدن كند. در همين حين مخلوط كوفته را درست كنيد. همه مواد را در يك كاسه بزرگ با يك چنگال يا (كشف اخير من) پوره سيب زميني مخلوط كنيد تا مخلوط شود. 40 قاشق شيريني، كه حدود 1 2/3 قاشق غذاخوري را در خود جاي مي دهد. قالب با نخود را از فر خارج كنيد (فر را روشن بگذاريد) و نخودها را به كناره هاي تابه منتقل كنيد و وسط آن را خالي كنيد. به آرامي مركز را با يك لايه نازك روغن بپوشانيد، يا برس بزنيد يا روي آن اسپري كنيد تا ايمن باشيد. كوفته ها را به منطقه روغني اضافه كنيد، بدون اينكه آنها را لمس كنيد. ورقه پخت را در فر قرار دهيد و 10 تا 15 دقيقه يا تا زماني كه كوفته ها پخته شوند، بپزيد. در همين حال، برش هاي پياز باقي مانده را با 2 قاشق غذاخوري آب ليمو بريزيد و با نمك و فلفل مزه دار كنيد. كنار گذاشتن ماست را با 1 قاشق غذاخوري آب ليموي باقيمانده تركيب كنيد و با نمك و فلفل مزه دار كنيد. كنار گذاشتن وقتي كوفته ها پختند، سبزي هاي تازه باقي مانده را روي سيني بپاشيد. با پياز ليمويي و ماست، پيتاي برشته شده و سس تند سرو كنيد. هر چند بار كه لازم است تكرار كنيد.

بازدید: