فروش ادويه جات هندي و اصل به همراه زردچوبه
 
نويسندگان
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 18
دیروز : 12
افراد آنلاین : 1
همه : 22487
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

 

ادويه طبع گرم


طرز تهيه ادويه تازه: پوست آن را بگيريد، رنده كنيد، خلال كنيد. براي تهيه ادويه تازه، يك سبزي پوست كن يا چاقوي خرد كن برداشته و پوست آن را برش دهيد. همچنين مي توانيد اين كار را با مالش ساقه با پشت با قاشق به پايين انجام دهيد. هنگامي كه ته رنگارنگ، خاكي و كثيف داخل آن را بي حس كرديد، آماده است تا به دلخواه از آن استفاده كنيد - آن را ريز برش يا رنده شده امتحان كنيد (فيبري كمتري نسبت به زنجبيل دارد و رنده كردن آن راحت تر است). با اين حال هشدار - رنگ باورنكردني آن يك رنگ طبيعي است و سطوح و دست ها را به طور يكسان لكه مي كند. اگر مي خواهيد از رنگ آن اجتناب كنيد، با احتياط رفتار كنيد يا گل هميشه بهار را بپوشيد (مي توانيد از آب ليمو براي از بين بردن لكه ها استفاده كنيد). با ادويه تازه چه كنم؟ اكنون مي دانيد كه چرا ادويه تازه براي شما مفيد است، بايد بدانيد كه چگونه آن را بخوريد (يا بنوشيد). با يك ليوان چاي ادويه اين سردي را حفظ كنيد. يك اينچ ادويه تازه پوست كنده و رنده شده را با آب يك چهارم ليموترش به همراه يك پيمانه فلفل سياه آسياب شده (ماده شيميايي پيپرين در فلفل سياه) اضافه كنيد. به جذب كوركومين موجود در ادويه كمك مي كند) و 300 ميلي ليتر آب داغ. اگر حتي بيشتر از زينگ مي خواهيد، نيم اينچ زنجبيل تازه پوست كنده و ورقه شده يا رنده شده را نيز اضافه كنيد. بي درنگ لذت ببريد مقادير را به دلخواه تنظيم كنيد. دستور پخت ما را نيز بررسي كنيد. 2. مي توانيد به آب ميوه هاي مورد علاقه خود اضافه كنيد. اسموتي هايي مثل زنجبيل. هويج با گوشت پرتقال را در آب پرتقال قرار دهيد يا سعي كنيد به اسموتي صبحگاهي فوق العاده سبز خود اضافه كنيد. سمبوسه بره لعاب دار ادويه، چيلي سبز - هفته ديوالي هفته خوبي براي تنقلات است! ادويه در ظروف تخم مرغي بسيار مفيد است. كمي از مواد تازه را در تخم مرغ هاي همزده، املت و فريتاتا رنده كنيد تا برداشت جديدي از غذاي تخم مرغ خود داشته باشيد. همچنين آن را ريز رنده شده امتحان كنيد و سپس به تخم مرغ هاي هم زده اضافه كنيد تا يك تخم مرغ براي شيريني روي سمبوسه يا پاي شسته شود كه رنگ زرد طلايي شگفت انگيزي به بالا مي دهد! ادويه تازه را خيلي نازك به صورت چوب كبريت خرد كنيد و كمي به آن اضافه كنيد تا سالاد كلم كلم و هويج را زنده كند، برگ تازهسالاد سبز يا سالاد سيب زميني ساده. 1 اينچ ادويه تازه پوست كنده و رنده شده را برداريد و با 50 ميلي ليتر روغن زيتون خالص، 1 حبه سير، 1 قاشق چايخوري عسل و 50 ميلي ليتر ماست مخلوط كنيد. هر بار يك قاشق غذاخوري آب اضافه كنيد تا غلظت دلخواه شما بدست آيد (ما آن را شلتر از ماست دوست داريم، اما آنقدر آبدار باشد كه نم نريزد). از سبزي هاي برشته شده لذت ببريد. با كمي فلفل دلمه اي كه براي يك ضربه بيشتر روي آن پاشيده شده است. 250 گرم ادويه تازه پوست كنده را به چوب كبريت تكه تكه كنيد و آب 3 ليمو و 1 قاشق چايخوري نمك را به آن اضافه كنيد. داخل شيشه درب دار بريزيد و حداقل 4 روز در يخچال نگهداري كنيد تا طعمش خوب شود و گاهي آن را تكان دهيد. اگر مي خواهيد لايه هاي بيشتري از ادويه و حرارت دهيد، برش هاي فلفل سبز يا ۱ قاشق غذاخوري خردل و/يا دانه هاي رازيانه اضافه كنيد و ظرف يك ماه استفاده كنيد. روغن زيتون، سير، فلفل سياه و گياهان تازه مانند گشنيز، جعفري يا نعناع را با ماريناد معمولي خود تركيب كنيد. دستور العمل استيك گل كلم ادويه ما را براي يك غذاي فوق العاده امتحان كنيدشام الهام گرفته از هند فروش عمده سبزي خشك جنوبي.
ادويه طبع گرم

قيمت عمده ادويه در مشهد


رنگدانه ادويه به خودي خود نمي ماند. اگر مراقب نباشيد، انگشتان، تخته خرد كردن و حتي حوله هاي آشپزخانه شما را لكه دار مي كند. به همين دليل است كه ادويه يك عنصر رايج در رنگ هاي زرد طبيعي است. حتي به عنوان جايگزين رنگ براي زعفران در پائلا استفاده مي شود. در اين ميان زنجبيل يك ماده آبدار است. در حالي كه سفت به نظر مي رسد، حاوي آب كافي براي فشرده شدن است و در صورت نياز آبميوه ايجاد مي كند. با اين حال، Galangal آنقدر نرم نيست. در واقع، در حالي كه زنجبيل را مي توان به راحتي رنده كرد، گلنگال آنقدر سفت است كه بهتر است هنگام استفاده آن را برش دهيد يا به صورت خمير درآوريد. 4 ادويه خاكي است. زنجبيل تند است. گالنگال مركباتي است. در نهايت، اگر هنوز مطمئن نيستيد كه چه چيزي در اختيار داريد، يك سليقه همه چيز را روشن مي كند. ادويه طعمي خاكي دارد. اين كاملا ملايم است اما طعم تلخ را پنهان مي كند. وقتي خشك شده و به پودر تبديل مي شود، اين طعم ها كمتر مشخص مي شوند. زنجبيل به طور طبيعي فلفلي و تند است. تندي خيلي قوي نيست، به خصوص وقتي به يك سوپ خوشمزه اضافه شود. از طرف ديگر گالانگال طعمي شبيه زنجبيل دارد اما با طعمي مركباتي قوي تر است. به اين فكر مي كنيد كه بعداً چه چيزي بپزيد؟ به گروه فيس بوك ما، باشگاه آشپزي خوشمزه پينوي بپيونديد تا ايده هاي دستور پخت بيشتري دريافت كنيد، غذاهاي خود را به اشتراك بگذاريد، و بدانيد كه بقيه افراد جامعه چه چيزي درست مي كنند و مي خورند! نسخه خود را از غذاهاي كلاسيك داريد؟براي دانلود برنامه در اندرويد و IOS اينجا كليك كنيد و از مقالات و ويديوهاي بيشتر ما و ساير وب سايت هاي مورد علاقه خود لذت ببريد!
قيمت عمده ادويه در مشهد

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۵ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۴۰:۵۷ ] [ 123 ]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
آرشيو مطالب
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب