ادويه گرام ماسالا
ادويه ها بدون شك به غذا طعم مي بخشند اما كاربردهاي ديگري نيز دارند. بسياري از ما مي دانيم كه ادويه هاي هندي چگونه فوايد دارويي دارند. اما بسياري از حقايق ديگر در مورد ادويه هاي آشپزخانه ما نمي دانيم وجود دارد كه در اينجا خواهيد آموخت، اما قبل از آن اجازه دهيد تاريخچه مختصري در مورد اين ادويه ها بررسي كنيم. گشنيز هميشه ادويه اي بوده است كه در سراسر جهان شناخته شده است. اولين اروپايي هايي كه از گشنيز به دليل خواص معطر آن استفاده كردند، رومي ها بودند. ما همچنين در ادبيات سانسكريت خودمان كه قدمت آن به 5000 سال قبل از ميلاد بازمي گردد، به اين ادويه اشاره مي كنيم. سپس به عنوان "Kusthambari" و "Dhaniyaka" اشاره شد. گشنيز بيشتر به خاطر بويي كه برمي انگيزد معروف بود و نه به دليل استفاده هاي ديگرش در زمينه هاي دارويي يا آشپزي. حتي در نوشته هاي دانشمندان يونان باستان مانند بقراط و آريستوفان، مي توان كاربردهاي متفاوت دانه گشنيز را مشاهده كرد. اين دانه ها حتي در مقبره فرعون مصر توت عنخ آمون نيز يافت شد. از اين اكتشاف، مورخان به اين نتيجه رسيدند كه حتي در تمدن مصر، مردم بذر گشنيز را كشت مي كردند و در مراسم دفن اجساد از اهميت فرهنگي برخوردار بود. به طور سنتي از گشنيز براي تصفيه خون استفاده مي شد. همچنين براي درمان مشكلاتي مانند ميگرن استفاده مي شد. اكنون، در قرن بيست و يكم، گشنيز هنوز اهميت خود را از دست نداده است. در واقع، موارد استفاده و فوايد آن فقط به تعداد افزايش يافته است. در هند، بذر گشنيز يا «دانيا» عمدتاً در راجستان، اوتار پرادش، گجرات، مادهيا پرادش و تاميل نادو رشد مي كند. اين ايالت ها به عنوان تامين كنندگان پيشرو بذر گشنيز در هند عمل مي كنند. از منطقه آب و هوايي متنوعي كه در آن رشد مي كند، مي توانيد شرايط اقليمي مورد نياز براي رشد را درك كنيد. آب و هواي ايده آل كه بهترين كيفيت بذر گشنيز در آن كشت مي شود، آب و هواي سرد با ارتفاع زياد است. رشد گشنيز از اواسط مهرماه تا پايان آبان آغاز مي شود. و سپس پردازش مي شود. به بقيه نقاط جهان عرضه مي شود. ادويه سابقه طولاني 5000 سال استفاده به عنوان مكمل پزشكي دارد. در فرهنگ باستاني آريايي ها، ادويه را داراي قدرت هاي الهي مي دانستند، زيرا آنها خورشيد را مي پرستيدند و ادويه رنگ زرد نارنجي داشت كه شبيه به رنگ خورشيد بود. اين سنت طلسم باستاني استفاده از ادويه براي دفع شر و اعطاي رفاه و محافظت به پوشنده هنوز در فرهنگ جنوب هند يافت مي شود. استفاده از ادويه در مراسم عروسي هندوها يكي ديگر از سنت هاي قديمي است كه در فرهنگ هندي زنده است. ادويه عمدتاً در مناطق گرم هند توليد مي شود. به ويژه ايالت هايي مانند تاميل نادو، بنگال غربي و ماهاراشترا توليدكنندگان پيشرو ادويه هستند. تامين كنندگان ادويه Lakadong در هند به ويژه در روستايي در Jaiantia Hills در مگالايا رشد مي كنند. اين ادويه را بهترين كيفيت ادويه در جهان مي دانند. اين عطر و طعم قوي دارد و خواص معطر آن آن را به بهترين ادويه جهان تبديل كرده است.
قيمت ادويه آبگوشت
سازمان غذا و داروي آمريكا (FDA) كوركومين ادويه را به عنوان ايمن (GRAS) فهرست كرده است. برخي از مشكلات مربوط به مكمل هاي ادويه با كيفيت پايين يا آنهايي كه حاوي پركننده ها و افزودني هاي بالقوه مضر هستند، گزارش شده است. رنگ خوراكي زرد - در كشورهايي كه ادويه بسيار محبوب است، مانند هند، برخي از توليدكنندگان از رنگ خوراكي متانيل زرد (زرد اسيدي 36) براي تقويت رنگ ادويه استفاده مي كنند. اگر متانيل زرد در مقادير زياد مصرف شود در مطالعات حيواني نشان داده شده است كه باعث ايجاد طيف گسترده اي از بيماري ها مي شود. در حالي كه زرد متانيل در ايالات متحده ممنوع است، اجتناب از هرگونه ادويه با رنگ خوراكي ضروري است. سرب - ادويه اغلب در سراسر آسياي جنوبي و بنگلادش كشت مي شود، هند منبع اصلي اين ادويه مفيد در نظر گرفته مي شود. با اين حال، يك مطالعه اخير به رهبري استنفورد نشان داد كه برخي از ادويه هاي بنگلادش به يك تركيب شيميايي مبتني بر سرب آلوده شده است. مطالعات بيشتر نشان داده است كه ادويه عامل سطح بالاي سرب در خون كودكان در بنگلادش است. 17، 18 سرب يك سم عصبي است كه مي تواند به قلب، مغز و كليه ها آسيب برساند. 19 به دنبال مكمل كوركومين ادويه باشيد كه توسط شخص ثالث آزمايش شده است تا مطمئن شويد كه فاقد آلاينده است. ايجاد يك مكمل كوركومين ادويه موثر نياز به درك كاملي از موادي كه بايد استفاده كرد و در چه سطحي از قدرت است. از برندي كه توسط يك پزشك معتبر پشتيباني نمي شود اجتناب كنيد. يك برند معتبر مكمل كوركومين ادويه با ارائه يك سياست 100٪ ضمانت بازگشت وجه نشان مي دهد كه به محصول خود ايمان دارد. برخي سعي مي كنند با ايجاد محدوديت هايي در مورد نوع بازپرداخت، سياست هاي بازپرداخت خود را پيچيده تر كنند. از هر برندي كه حداقل 90 روز ضمانت بازگشت وجه بدون سوال ندارد، اجتناب كنيد. تحقيقات نشان داد كه در مارس 2019، 1.8 ميليون بررسي تاييد نشده جديد وجود داشت كه به طور ميانگين 99.6٪ از آنها بررسي هاي 5 ستاره بودند. 20 اكثر اين بررسي ها از افرادي است كه براي نوشتن آنها پول پرداخت مي كنند. اين بررسي هاي جعلي تعداد را افزايش مي دهد. رتبه بندي كلي ستاره يك پروبيوتيك هنگام تصميم گيري در مورد محصولي كه مي تواند بر سلامت شما تأثير بگذارد، به بررسي هاي آمازون اعتماد نكنيد زيرا مي توانند بسيار گمراه كننده باشند.
ادويه غذاها
اگر يك شيشه ادويه آسياب شده در قفسه ادويه خود داريد، احتمالا به يكي از دو دليل است. يك: شما غذاهاي زيادي مي پزيد كه در غذاهايشان به آن نياز دارند (مثل هندي، تايلندي يا ايراني، شايد) و شيشه ادويه شما تقريباً به اندازه نمك استفاده مي شود. يا، دو: شما مدت ها پيش شيشه اي از آن را براي دستور پختي برداشتيد كه به مقدار كمي نياز داشت - احتمالاً بيشتر براي رنگ تا طعم - و ادويه آسياب شده شما تأثير كمتري نسبت به توت هاي عرعر دارد. اشتباه نكنيد، من قدرت افزايش رنگ آن را دوست دارم، به خصوص در توفوي مخلوط. اين ماده به عنوان يك ماده رنگ آميزي كاملاً طبيعي ارزش زيادي دارد: براي رنگ كردن همه چيز از خردل گرفته تا سوپ مرغ استفاده مي شود. فقط اين است كه ما گاهي اوقات ادويه را كبوتر سوراخ مي كنيم و آن را فقط به شكل خشك شده و آسياب شده اش مي دانيم - اگر نه به عنوان يك ماده رنگي، نه به عنوان يك ماده جدايي ناپذير پودر كاري. اما مانند تمام شيشه هاي ادويه جات در كمد ما، آنها از گياهان منشأ مي گيرند. اگرچه ساير قسمت هاي گياه ادويه خوراكي هستند، اما چيزي كه امروزه در مورد استفاده از آن صحبت مي كنيم، ريزوم است. ادويه ارزش دارويي نيز دارد، كه دايان مورگان در كتاب خود به نام ريشه ها آن را بررسي مي كند: "تركيب زرد رنگ موجود در ريزوم كوركومين است كه بر اساس آنتي اكسيدان آن، تمركز چندين مطالعه علمي در مورد پتانسيل ضد التهابي و ضد سرطاني آن بوده است. استحكام - قدرت." همچنين در طب آيورودا براي التيام زخم ها، تسكين درد شكم و درمان طيف گسترده اي از بيماري ها استفاده مي شود. در حالي كه نمي توانيم خوردن ادويه بيشتر را براي مزاياي پزشكي احتمالي توصيه كنيم (اين قسمتي است كه در آن هشدارهاي فونت ريز تبليغات دارو را درج مي كنيم و به شما توصيه مي كنيم قبل از شروع يك رژيم پزشكي جديد با پزشك خود صحبت كنيد)، مي توانيم شما را تشويق كنيم كه ادويه تازه بيشتري را به آشپزخانه خود وارد كنيد تا رنگ و طعمي به بشقاب شما بيافزايد. اگر زياد با آن كار نكرده ايد، بوي خفيف كپك زدگي و كمي تند و تيز خاكي و تلخ دارد. اگر تازه از آن لذت ببريد، ادويه نيز شيريني دارد.

بازدید: