فروش ادويه جات هندي و اصل به همراه زردچوبه
 
نويسندگان
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 142
دیروز : 41
افراد آنلاین : 2
همه : 22652
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

 

ادويه درجه يك


كمبود مواد مغذي در بدن به طور مضر نشانه افتادن در گودال بسياري از بيماري هاي غم انگيز است كه باعث مي شود سلامتي تان را به خطر بيندازند و غيره. با مشاهده مواد مفيد موجود در امكانات طبيعي مانند سبزيجات، ميوه ها، ميوه هاي خشك، دانه ها، آب ميوه ها به عنوان درمان استفاده شود. ما براي داشتن تناسب اندام. براي از بين بردن گرسنگي، غذاهاي خاصي مصرف كنيد. با اين حال، تمام اعضاي بدن ما به مقادير قابل توجهي كلسيم، ويتامين ها، آب و غيره نياز دارند تا سالم، نرم و تميز به نظر برسند. براي مثال، از نظر لب هايمان، ما مشتاقانه مي خواهيم آن را نرم تر و به رنگ صورتي درآوريم و مانند پوست. در اينجا، ما عمدتاً به منابع خاصي مانند بادام و ادويه توجه مي كنيم. محققان اخيراً اعلام كرده اند كه مغز آجيل نه تنها از نظر آزمايشي خوب است، بلكه از نظر مواد مغذي نيز مفيد است و بادام نيز از جمله آنهاست. • بيماري قلبي امروزه رايج شده است. با خوردن روزانه يك مشت بادام مي توانيد خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي را كاهش دهيد. بادام به طور قابل توجهي داراي چندين ماده شيميايي گياهي مانند بتا سيسترول، استيگماسترول و كامپسترول است. اينها به تقويت قلب كمك مي كنند. • بادام منبع بزرگ پروتئين است. تقريباً حاوي 18 درصد پروتئين است. هيچ كربوهيدراتي ندارد و براي ديابت عملا ايده آل است. • اگرچه بادام كالري بالايي دارد. چربي اما مصرف متوسط آن مي تواند به كاهش وزن شما كمك كند. • بادام منبع خوبي از منيزيم، روي، پتاسيم، آهن، فيبر و همچنين تك غيراشباع سالم است. ادويه مانند بادام نيز نقش مهمي در مبارزه با عفونت ها و برخي سرطان ها، درمان مشكلات گوارشي، كاهش التهاب و غيره دارد. به شكل يك درمان طبيعي، از متاستازهاي ايجاد شده به شكل سرطان جلوگيري مي كند. ادويه به معناي ديگر رشد رگ هاي خوني جديد در تومور را متوقف مي كند. همچنين يك سم زداي طبيعي كبد است. خطر ابتلا به سرطان خون در دوران كودكي را كاهش مي دهد. لب ها بخش بصري بدن هستند. مي تواند زيبايي چهره شما را افزايش دهد. بنابراين بايد نكاتي را رعايت كنيم تا لب هايمان نرم تر و صورتي تر شود. • براي داشتن لب هاي نرم و صورتي بايد به طور منظم از روغن زيتون خالص يا روغن نارگيل استفاده كنيد. • مخلوط عسل با كمي آب ليمو مي تواند به روشن شدن لب هاي شما از تيره به صورتي كمك كند. • حتماً بايد از روغن حاوي ويتامين E استفاده كنيد، همچنين اثرات مثبتي براي لب دارد. • راه ديگر براي نرمي لب اين است كه ژل آلوئه ورا مخلوط با بلغور جو دوسر و شير بز را به آرامي ماليده و بشوييد. • وازلين را به طور مكرر روي لب هاي خود نزنيد زيرا با نفت مخلوط شده است. نفت ممكن است اخيراً لب هاي شما را براق كند، اما همچنين باعث ايجاد جوش و جوش نيز مي شود.
ادويه درجه يك

ادويه ماكاروني


من عاشق درست كردن ناهارهايي هستم كه دستور پخت ندارند. آنها را در اينستاگرام به اشتراك بگذاريد. گاهي اوقات، من از آن به عنوان معياري براي آنچه كه بايد در اين سايت پست كنم استفاده مي كنم. اگر من يك وعده غذايي در اينستاگرام پست كنم و محبوب نباشد، به احتمال زياد هرگز وبلاگ را نخواهد ديد. البته مگر اينكه دوستش داشته باشم. با اين حال، اگر من يك دسته از "دستور پخت كجاست؟!؟" در نظرات، من مي دانم كه زمان آن رسيده است كه دستور غذا را دوباره درست كنم و مواد تشكيل دهنده را مشخص كنم. اين ماهيتابه تخم گل كلم اولين باري است كه از اينستاگرام به وبلاگ منتقل مي شود. اين دستور را براي بازي با ادويه درست كردم. فكر مي كردم خوب بود اما راستش فكر نمي كردم كسي ديگر موافق باشد. معلوم شد اشتباه كردم 1. روي حرارت ملايم، 2 قاشق چايخوري روغن نارگيل را در يك تابه 8 تا 10 اينچي ذوب كنيد. پياز و سپس گل كلم را اضافه كنيد. حدود 5 تا 7 دقيقه تا زماني كه پيازها و گل كلم كمي قهوه اي و لطيف شوند بپزيد و گاهي هم بزنيد. 2. آب ليموترش را در آن فشار دهيد. تكه هاي گير كرده را خراش دهيد. آب ليموترش را فشار دهيد. تكه هاي گير كرده را خراش دهيد. ادويه، زنجبيل و كاين را (در صورت تمايل) اضافه كنيد. 1 دقيقه ديگر بپزيد تا زنجبيل گرم شود. 2 قاشق چايخوري روغن نارگيل آخر را در ماهيتابه ذوب كنيد سپس يك چاه در مركز ايجاد كنيد. 3-تخم مرغ ها را در مركز بشكنيد، حرارت را كم كنيد و در تابه را با درب بپوشانيد. آنقدر بپزيد تا سفيده ها سفت شوند و زرده ها به غلظت دلخواه شما برسد، براي تخم مرغ هاي خيلي راحت حدود 8 دقيقه و براي زرده هاي سفت تر، بيشتر بپزيد. 4. با آب ليموترش اضافي، گشنيز چرخ كرده و چاتني سيب (در صورت تمايل) سرو كنيد. نكات و ترفندها: گل كلم نسبتاً ترد مي ماند (كه من ترجيح مي دهم). اگر مي خواهيد گل كلم تان لطيف تر باشد، مي توانيد ابتدا آن را آب پز يا بخارپز كنيد. من با روغن نارگيل در اين دستور غذا كمي سخت گرفته ام، مي توانيد آن را كم كنيد اما بدانيد كه تخم مرغ و گل كلم ممكن است بچسبند. به اين ترتيب، توصيه مي كنم از يك تابه استيل با چاشني خوب استفاده كنيد. از قبل برنامه ريزي كنيد: اين دستور العمل را در ارتقاء Naturally Ella Real Plans بيابيد. آيا شما اين دستور العمل را ساخته ايد؟ طعم هاي اين ماهيتابه نسبتاً ساده است. من به شدت به زنجبيل متكي هستم زيرا ادويه حضور قوي ندارد. در مورد چاتني سيب، از يك نسخه خانگي يا خريداري شده در فروشگاه استفاده كنيد. نتيجه نهايي كمي تند، تابه كمي شيرين (به لطف چاتني) و يك وعده غذايي مقوي است. براي صبحانه يا ناهار عالي است. سبزيجات را اضافه كنيد: سبزيجات ديگري كه در مدت زمان كوتاهي به خوبي پخته مي شوند مانند جعفري، هويج يا حتي مكعب هاي كوچك سيب زميني شيرين را به آن اضافه كنيد (من شخصا فكر مي كنم سيب زميني شيرين در اين غذا شگفت انگيز خواهد بود). گياهخواري: به جاي اينكه تابه را تا آخر كار كنيد، گل كلم را درست كنيد و سپس آن را با غلات مورد علاقه خود مخلوط كنيد. اين گل كلم براي يك سالاد غلات با كينوآ مخلوط مي شود (اما من هنوز چاتني را توصيه مي كنم)! خمير شيلي: من از كاين استفاده كردم، اما براي بار سوم، مقداري خمير چيلي را با لگد تندتر مخلوط كردم. خوب است، اما من ترجيح مي دهم زنجبيل/ادويه ستاره باشد و گرما بر آن چيره نشود. تفت دادن گل كلم روش مورد علاقه من براي تهيه اين سبزي است (و اگر سر تازه است، مي توانيد سبزي را بپزيد). گل كلم همه كاره است. به روش هاي كاملاً متفاوتي كار مي كند. من مي توانم ارتباط برقرار كنم؛ من از اينستاگرام به عنوان راهي براي آزمايش تصاوير و دستور العمل ها نيز استفاده مي كنم. پاسخ آني است، بنابراين اگر من نياز به تصميم گيري نسبتاً سريع در مورد پست كردن داشته باشم واقعاً كمك مي كند. واي، اين به نظر شگفت انگيز است! من اخيراً يك تكه ادويه تازه خريدم كه آن را روي گل كلم رنده كردم كه جالب بود! عالي به نظر مي رسد، قطعا آن را امتحان خواهم كرد! كمي كينوا پخته هم بهش اضافه ميكنم. من اين را دوست دارم، به نظر خوشمزه مي رسد و ادويه يك بمب سلامتي است، من حتما اين را امتحان خواهم كرد. من هميشه سعي مي كنم راه هاي جديدي با گل كلم پيدا كنم. اين يك تركيب خوشمزه به نظر مي رسد. من اين روزها به ادويه علاقه دارم. چنين رنگ زيبايي ايجاد مي كند. چنين ادويه دوست داشتني از خواص احساس خوب/تندرستي تشكيل شده است. قطعاً اين را با افزودني چاتني امتحان خواهم كرد، بسيار سرگرم كننده است. من فكر مي كنم اين را با تركيبي از گل كلم و سيب زميني شيرين مي خواهم... اين نوع غذاي من است! به نظر مي رسد اين يكي از آن غذاهاي تثليث مقدس است - طعم خوب، سير كننده، و كالري كم (يا حداقل كالري فوق العاده بالا). گرفتن دو از سه بسيار آسان است، اما به نظر مي رسد به دست آوردن هر سه يك كار كاملاً دشوار است. من عاشق رنگ هستم، مطمئناً! من در مورد اين تركيب طعم - ادويه و گل كلم كنجكاو هستم. خوب، فقط يك راه براي فهميدن وجود دارد، درست است؟ واي كه شگفت انگيز به نظر مي رسد! به زودي امتحانش ميكنم 12. مليسا در Eat. من عاشق تركيب ادويه با تخم مرغ هستم! افزودن گل كلم باعث تغيير بازي مي شود. خوشحالم كه كتاب دستور پخت را درست كرد! يك دكمه چاپ درست در كنار عنوان وجود دارد! آدرس ايميل شما منتشر نخواهد شد. اين سايت از Akismet براي كاهش هرزنامه استفاده مي كند. با نحوه پردازش داده هاي نظر خود آشنا شويد.
ادويه ماكاروني

فروش ادويه مخصوص همبرگر


در اكتبر سال گذشته، يكي از بهترين و زيباترين شام هايي را كه در تمام سال خورده بودم درست كردم و بي صبرانه منتظر بودم تا در مورد آن ها به شما بگويم. پاي سيب هلندي، اين سالاد انديو و مقداري هويج كره اي قهوه اي كه هنوز هم براي شما نگه مي دارم - كنار راه افتادند. اين غذا از دو غذاي ديگر الهام گرفته شده است. اولي يك دستور غذاي مورد علاقه از اولين كتاب آشپزي من است، كوفته بوقلمون با ادويه كنجدي كه روي سالاد نخود خرد شده ليمويي ريخته مي شود. من براي هميشه عاشق تركيب ليمو، ادويه جات، نخود و پروتئين كافي براي متعادل كردن وعده غذايي هستم. دومي يك مرغ ورقه اي با ادويه، پياز قرمز تفت داده شده و كمي ترشي و ليمو است كه سال گذشته در وب سايت نيويورك تايمز جاسوسي كردم و نتوانستم از سرم بيرون بروم. با اين حال، من كمي در حال پختن كوفته هستم، مخصوصاً از زماني كه اخيراً متوجه شدم (فقط بعد از اينكه همه شما سال ها به من مي گوييد و من سرسختانه منتظرم تا بفهمم) چقدر پختن آنها آسان است و چقدر لذت بخش است. وقتي اين كار را انجام مي دهيد شكل توپ گلف آنها. و آن كوفته هاي ادويه دار، كه به سختي اصلاح شده اند، در اينجا فوق العاده عمل مي كنند. نتيجه با طعم، بافت و رنگ بسته بندي شده است. و ما آن را در كاسه هايي با ماست نمكي ليمويي و پيازهاي كمي ترشي و خلال پيتا ريختيم، و تمام آن چيزي است كه من مي خواهم آن را در تمام طول سال شام هاي سرگرم كننده و بازيگوشي مانند اين داشته باشم. زمان پخت كوفته ها بسيار كمتر از ترد شدن نخود است، بنابراين مدت زيادي بعد از نخود پخته مي شوند. پياز قرمزي كه برشته مي شود كمي زغال مي كند. ما خوشمون مياد. از آنجايي كه من تا زماني كه يك دانش آموز كلاس ششم زنده است در اينجا نظرات مي نويسم و مي خوانم، مي دانم كه مي خواهيد به من بگوييد كه دانه هاي رازيانه را دوست نداريد. بله، مي توانيد آنها را ناديده بگيريد. اينجا به اندازه كافي چيز ديگري در جريان است. همچنين مي توانيد يك يا دو قاشق چاي خوري دانه زيره كامل را اضافه كنيد تا ترد بيشتري داشته باشيد. اما اگر دانه هاي رازيانه را دوست داريد يا روي حصار هستيد، فكر مي كنم اينجا دوستشان خواهيد داشت. اگر مي خواهيد اين غذا و كوفته ها را بدون لبنيات نگه داريد، مي توانيد 1/4 فنجان ماست ساده را با 2 قاشق غذاخوري آب جايگزين كنيد و آب كوفته ها را به 1/4 فنجان برسانيد. و البته در انتها از ماست ليموي نمكي صرف نظر كنيد. فر را با دماي 400 درجه گرم كنيد. نخود، دانه رازيانه، زيره سبز، 1 قاشق چايخوري ادويه و نيمي از برش هاي پياز قرمز را روي يك ورقه پخت لبه دار مخلوط كنيد. با روغن زيتون بپاشيد، نمك و فلفل بزنيد و روي آن را بپوشانيد. به مدت 25 دقيقه تفت دهيد تا شروع به سفت شدن/ترد شدن كند. در همين حين مخلوط كوفته را درست كنيد. همه مواد را در يك كاسه بزرگ با يك چنگال يا (كشف اخير من) پوره سيب زميني مخلوط كنيد تا مخلوط شود. 40 قاشق شيريني، كه حدود 1 2/3 قاشق غذاخوري را در خود جاي مي دهد. قالب با نخود را از فر خارج كنيد (فر را روشن بگذاريد) و نخودها را به كناره هاي تابه منتقل كنيد و وسط آن را خالي كنيد. به آرامي مركز را با يك لايه نازك روغن بپوشانيد، يا برس بزنيد يا روي آن اسپري كنيد تا ايمن باشيد. كوفته ها را به منطقه روغني اضافه كنيد، بدون اينكه آنها را لمس كنيد. ورقه پخت را در فر قرار دهيد و 10 تا 15 دقيقه يا تا زماني كه كوفته ها پخته شوند، بپزيد. در همين حال، برش هاي پياز باقي مانده را با 2 قاشق غذاخوري آب ليمو بريزيد و با نمك و فلفل مزه دار كنيد. كنار گذاشتن ماست را با 1 قاشق غذاخوري آب ليموي باقيمانده تركيب كنيد و با نمك و فلفل مزه دار كنيد. كنار گذاشتن وقتي كوفته ها پختند، سبزي هاي تازه باقي مانده را روي سيني بپاشيد. با پياز ليمويي و ماست، پيتاي برشته شده و سس تند سرو كنيد. هر چند بار كه لازم است تكرار كنيد.
فروش ادويه مخصوص همبرگر

ادويه حلوا


محافظت از اعصاب: كوركومين موجود در ادويه يك آنتي اكسيدان قوي است. به محافظت از مغز در برابر التهاب كمك مي كند. التهاب مزمن با افسردگي و زوال عقل مرتبط است. كوركومين همچنين تشكيل پلاك هاي مرتبط با بيماري آلزايمر را كاهش مي دهد. ادويه چگونه در مغز كار مي كند؟ ادويه چه احساسي دارد؟ ادويه (Curcuma longa) يكي از قوي ترين داروهاي طبيعي در طب آيورودا و چيني است. حداقل 6000 سال است كه از اين داروي گياهي باستاني استفاده مي شود. تركيب اصلي ادويه كوركومين (ديفرولوئيل متان) است كه تا 90 درصد از كل محتواي كوركومينوئيد را تشكيل مي دهد و دسمتوكسي كوركومين و بيسدمتوكسي كوركومين بقيه را تشكيل مي دهند. ادويه به طور گسترده در چندين كشور به عنوان بخشي از سيستم پزشكي ملي آنها استفاده مي شود. ادويه در فارماكوپه رسمي آيورودا هند ذكر شده است. در فارماكوپه جمهوري خلق چين. در كدكس داروهاي گياهي ژاپني. در آلمان، ادويه در كدكس دارويي، تاييد شده در تك نگاري هاي كميسيون E، و به شكل چاي در تك نگاري هاي مجوز رسمي استاندارد آلمان ذكر شده است. كوركومين و ادويه به دليل خواص ضد توموري، آنتي اكسيداني، ضد التهابي و ضد درد (تسكين درد) مورد تحقيقات گسترده قرار گرفته اند. در واقع، جستجو در پايگاه داده PubMed ايالات متحده براي تحقيقات در مورد ادويه، 5334 كارآزمايي باليني روي حيوانات و انسان ها را نشان مي دهد. و با اين حال مركز ملي مكمل. سلامت يكپارچه كه بخشي از همان USS است. اين بيانيه يك منبع پزشكي رسمي در ايالات متحده چيزي در مورد سيستم مراقبت هاي بهداشتي آمريكا به شما مي گويد. و ديدگاه آن نسبت به داروهاي جايگزين. و چرا سايت هايي مانند Nootropics Expert® براي جامعه nootropics ما بسيار مهم است. بنابراين ما مي توانيم در مورد چگونگي تقويت سلامت شناختي خود تصميم گيري كنيم. ادويه كه به نام زعفران هندي نيز شناخته مي شود، هزاران سال است كه در غذاهاي سنتي جنوب آسيا مورد استفاده قرار مي گيرد و ماده اوليه كاري است.
ادويه حلوا

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۲ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۵۴:۱۷ ] [ 123 ]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
آرشيو مطالب
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب