ادويه ثقل اللسان
معمولا غذاي ما بدون كمي پودر فلفل قرمز و پودر ادويه ناقص است. حتي غيرممكن است كه به غذاهاي هندي بدون طعم آتشين فلفل قرمز و رنگ گرم ادويه فكر كنيد. در جايي كه پودر فلفل قرمز طعمي تند و تند به آماده سازي مي دهد، پودر ادويه رنگ زرد خاكي را به ظروف اضافه مي كند. آنها نه تنها طعم را افزايش مي دهند بلكه در عين حال تعادل كاملي بين گروه هاي مختلف ايجاد مي كنند. همچنين به دليل وجود تركيبات مختلف گياهي فعال، به طور مداوم سلامت فرد را حفظ مي كنند. حالا حتما به اين فكر مي كنيد كه ادويه ها چقدر براي سلامتي مفيد هستند؟ در ابتدا، اجازه دهيد در مورد فوايد سلامتي پودر فلفل قرمز صحبت كنيم. شايد همه شما بدانيد كه فلفل قرمز حاوي تركيبي به نام كپسايسين است كه غذاي شما را تندتر و تندتر مي كند. اين تركيب به كاهش احتمال التهاب و كاهش درد در عضلات، مفاصل و كمر مي پردازد و در نتيجه به عنوان يك درمان طبيعي تسكين درد عمل مي كند. اين پودر فلفل قرمز همه كاره سطوح تري گليسيريد، كلسترول و تجمع پلاكت ها را كاهش مي دهد، بنابراين به عنوان يك تقويت كننده قوي سلامت قلب عمل مي كند. از آنجايي كه فلفل قرمز سرشار از خواص ضد باكتريايي است، پودر احتمال احتقان بيني را كاهش مي دهد و سلامت دستگاه گوارش را بهبود مي بخشد. اكنون كه به فوايد سلامتي پودر ادويه مي پردازيم، مي توانيم بگوييم كه حتي كمي از آن مي تواند مانند يك جادو عمل كند تا طعم و عطر ظروف را افزايش دهد. از زمان هاي قديم به دليل مزاياي بيشماري كه دارد به طور انحصاري در آشپزي هندي استفاده مي شده است. ادويه حاوي تركيبي طبيعي به نام كوركومين است كه رنگ زرد را همراه با فوايد ارائه مي دهد. ادويه حاوي عوامل شفابخش طبيعي است كه خواص آنتي اكسيداني، ضد ويروسي، ضد باكتريايي، ضد قارچي و ضد التهابي را ايجاد مي كند. به طور گسترده اي براي تقويت ايمني، تسكين درد ناشي از آرتريت و كمك به هضم استفاده مي شود. به دليل خواص آنتي اكسيداني و ضدالتهابي، مشخص شده است كه سطح قند خون را كنترل مي كند و زخم ها را التيام مي بخشد. سوال بعدي كه بايد ذهن شما را درگير كند اين است كه چگونه مي توان خلوص اين ادويه ها را بررسي كرد؟ شما درست مي گوييد. امروزه به دليل مادي گرايي در بين مردم، بسياري از مغازه داران گاهي مصرف كنندگان را بر ضد پاكي فريب مي دهند. آنها بسياري از مواد شيميايي، نگهدارنده ها و حتي مواد تقلبي را اضافه مي كنند تا سود زيادي به دست آورند. اما اكنون مي توانيم بين پودر فلفل قرمز خالص و ناخالص و پودر ادويه با روشي كه داده شد، مرزبندي كنيم. بيشتر پودر فلفل قرمز با استفاده از پودر آجر يا پودر تالك تقلبي مي شود. ما مي توانيم اين مواد را با مصرف يك قاشق چاي خوري پودر فلفل قرمز در يك ليوان آب ساده تشخيص دهيم. اگر مواد تقلبي وجود داشته باشند، رنگ آب به قرمز آجري تغيير مي كند، اما پودر فلفل قرمز خالص نمي تواند در آب حل شود. براي بررسي خلوص پودر ادويه كه مي تواند عمداً با پودر گچ، خاك اره، آرد برنج يا نشاسته تقلب شود، آب گرم را در يك ليوان بريزيد و يك قاشق چاي خوري پودر ادويه را به آن اضافه كنيد. بگذاريد 20 دقيقه بماند، اگر پودر ادويه ته آن جا بيفتد و آب بالا بماند، خالص است. در نتيجه، شكي نيست كه ادويه ها مانند يك ابزار همه كاره براي افزايش طعم در آماده سازي شما هستند، اما از ناخالصي هاي مختلفي كه مي توان به آنها اضافه كرد آگاه باشيد. هميشه از يك برند معتبر خريد كنيد و از تهيه غذاهاي خود لذت ببريد. آنها به طور انحصاري براي تهيه چاتني، چات، سالاد، رايتا و بسياري از غذاهاي ديگر استفاده مي شوند. همچنين مي توانيم روي ميان وعده هاي مختلف بپاشيم كه طعم آن ها را افزايش مي دهد. آنها داراي خواص قليايي هستند كه به دليل آن هر دو به كاهش اسيديته، حفظ تعادل آب در بدن كمك مي كنند و براي درمان بسياري از بيماري هاي تنفسي استفاده مي شوند. آنها همچنين براي درمان هاي مختلف مربوط به پوست استفاده مي شوند. گاهي اوقات براي تهيه اسكراب بدن نيز.
قيمت ادويه خوب
ادويه سه هزار سال است كه براي درمان چاقي و چربي سوزي به ويژه در هند استفاده مي شود. مطالعات اخير نشان داده اند كه كوركوما اثر مفيدي بر كبد دارد و به تحريك جريان صفرا كمك مي كند كه در نهايت به تجزيه گاوهاي رژيمي كمك مي كند. ما به سادگي مي توانيم ارتباط بين ادويه را بيان كنيم. كاهش وزن در عملكرد صفرا وجود دارد. تحقيقات اخير انجام شده توسط كميسيون آلماني اين واقعيت را ثابت كرده است كه ادويه به تحريك صفرا و درمان شكايات گوارشي كمك مي كند. هنگامي كه ادويه به حيوانات آزمايشگاهي مبتلا به ديابت داده شد، هم سطح قند خون و هم سطح كلسترول خون كاهش عمومي را نشان دادند. مسدود كردن آشكار آنزيم هايي كه كربوهيدرات هاي غذايي را به قند تبديل مي كنند ممكن است در كاهش قند خون نقش داشته باشد، در حالي كه كاهش كلسترول ممكن است به دليل تجزيه سريع كلسترول ناشي از ادويه باشد. ادويه همچنين ممكن است با افزايش توليد صفرا، استفاده بدن از كلسترول را افزايش دهد. از آنجايي كه كلسترول جزء اصلي صفرا است، ممكن است كلسترول بيشتري براي توليد بيشتر ذخاير صفرا استفاده شود. به گفته موسسه ملي بهداشت، گفته شده است كه افراد مبتلا به سنگ كيسه صفرا در هند كمتر هستند كه گاهي اوقات به ادويه در رژيم غذايي نسبت داده مي شود. مطالعات اوليه حيواني نشان مي دهد كه كوركومين، يك ماده شيميايي موجود در ادويه، ممكن است بروز سنگ هاي صفراوي را كاهش دهد. تحقيقات انساني محدود نشان مي دهد كه كوركومين ممكن است فشردن (انقباض) كيسه صفرا را تحريك كرده و جريان صفرا را تحريك كند. با اين حال، مطالعات انساني قابل اعتماد در اين زمينه وجود ندارد. استفاده از ادويه در بيماران مبتلا به سنگ كيسه صفرا فعال ممكن است توصيه نشود. بنابراين، اگر صفرا مسئول تجزيه چربي رژيم غذايي باشد، افزايش ضربه صفرا مي تواند تجزيه چربي رژيم غذايي را افزايش دهد و در نتيجه اثرات كاهش وزن را به همراه داشته باشد.
ادويه شامي
آشپزي هندي با استفاده گسترده از ادويه هاي مختلف نمونه است. ادويه يا ماسالا همانطور كه در هندي توصيف مي شود، ممكن است ضربان قلب يك آشپزخانه هندي ناميده شود. منظور من از استفاده زياد از ادويه ها در غذاهاي هندي اين نيست كه از ادويه ها فقط براي گرم كردن غذا استفاده مي شود. ادويه ها واقعاً براي طعم دادن به غذا استفاده مي شوند و هر غذا را منحصر به فرد و فوق العاده معطر مي كند. هر ادويه به خودي خود طعمي متفاوت و استثنايي مي دهد، اما هنگامي كه همراه با ساير ادويه ها استفاده مي شود، تركيب و جابجايي ادويه هاي متمايز به طور جادويي ويژگي هاي فردي را تغيير مي دهد. ادويه جات ترشي جات علاوه بر افزايش طعم غذا، براي فوايد سلامتي و مقاصد دارويي متنوع، براي جلوگيري از بيماري ها و همچنين براي حفظ غذا استفاده مي شود. پودر گشنيز: گشنيز براي هضم غذا بسيار عالي است. همچنين باعث افزايش اشتها مي شود. در تصفيه خون و درمان التهاب، تب و همچنين محافظت از آلرژي هاي متعدد كمك مي كند. با توجه به ويژگي خنك كنندگي گشنيز، اين ادويه خاص براي بازگرداندن تعادل «پيتا» بسيار مفيد و مفيد است. پودر فلفل قرمز: فلفل قرمز لاغر كننده بدن است. بيشتر از ادويه در انواع سوپ ها، خورش ها و البته فلفل دلمه اي استفاده مي شود. اين چاشني عالي و سالم با مقادير كافي از مواد مغذي مفيد مختلف است. علاوه بر اين، تحقيقات نشان مي دهد كه كپسايسين كه به طور گسترده در فلفل چيلي يافت مي شود، داراي اثر ضد التهابي است كه به كاهش تورم و درد آرتروز كمك مي كند. شنبليله: شنبليله بيشتر در آشپزخانه هندي استفاده مي شود. عطر و بويي هيجان انگيز دارد. يه طعم تلخاما زماني كه از آن به مقدار كم استفاده شود، به غذاي شما طعم مي بخشد. پودر ادويه: از آنجايي كه ادويه يك ضد التهاب است، مي تواند به كاهش تورم مرتبط با آسم كمك كند. براي درمان مشكلات روزمره مانند سوء هاضمه و همچنين براي جلوگيري از مشكلات جدي مانند سرطان، HIV، يرقان، آرتريت، اختلالات كبدي، سوزش سر دل، كلسترول بالا، اختلالات قاعدگي و غيره استفاده مي شود. ادويه همچنين به طور گسترده در ضماد براي كاهش التهاب استفاده مي شود. و همچنين به تسكين زخم ها، بريدگي ها و كبودي ها كمك مي كند. علاوه بر اين، ادويه جات ترشي جات تقريباً در هر خانواده به طور منظم استفاده مي شود. مشخص شده است كه اينها فوايد متعددي براي سلامتي و همچنين دارويي دارند. با پذيرفته شدن اين موضوع، PRS Spices طيف وسيعي از ادويه ها و گياهان پرطرفدار را ارائه مي دهد تا به شما جرقه بزند. علاوه بر اين، فروش ادويه جات ترشي جات با بهترين قيمت، تنها انگيزه ما اين است كه خريد شما را آسان و لذت بخش كنيم. و مطمئناً با خريد ادويه از ما چيزي براي از دست دادن وجود ندارد.

بازدید: