ادويه ذرت مكزيكي
ادويه يا هالدي به عنوان گياهي چند ساله با ارتفاع 90 سانتي متر ناميده مي شود. شاخه هاي بلندي دارد. ساقه هاي كوتاه. يكي از ادويه هاي پركاربرد در آشپزخانه خانه هاي هندي است. اين به طور گسترده در آيورودا استفاده مي شود. داروهاي Unani از قديم الايام به صورت دارويي براي تقويت معده. به عنوان يك تونيك عالي عمل مي كند. مناطقي كه به طور گسترده براي ادويه رشد مي كنند عبارتند از جنوب شرقي آسيا، هند چين، هاوايي و جزيره ايستر. اين گياه با رطوبت، پروتئين، مواد معدني، فيبر، كربوهيدرات، كلسيم، فسفر، تيامين، نياسين و كاروتن غني شده است. اين ماده داراي خواص دارويي متعددي است كه معطر، مقوي و محرك براي بدن است. به رفع نفخ كمك مي كند. عملكرد متابوليك طبيعي بدن را بازيابي مي كند. به درمان حملات تشنج و هيستري كمك مي كند. به ما اطلاع دهيد كه چگونه مي توانيم بيماري هاي سلامتي را با استفاده از ادويه درمان كنيم. ناراحتي هاي روده اي: براي رفع مشكلات مختلف مربوط به ناراحتي هاي روده توصيه مي شود كه پودر يا آب آن را با دوغ يا آب مخلوط كرده و روزي دو بار مصرف شود تا نتيجه اي مفيد داشته باشد. به عنوان يك ضد عفوني كننده عالي براي روده عمل مي كند. كرم ها: براي درمان كرم ها توصيه مي شود روزانه 30 قطره آب ادويه مخلوط با نمك را با معده خالي مصرف كنيد تا نتايج مفيدي حاصل شود. كم خوني: ادويه غني شده با آهن براي درمان كم خوني استفاده مي شود، توصيه مي شود آب اين گياه خام را با عسل مخلوط كرده و هر روز مصرف كنيد تا نتايج مفيدي داشته باشد. سرخك: براي درمان سرخك توصيه مي شود كه ريشه ادويه را در آفتاب خشك كرده و آسياب كنيد تا خمير شود و بعداً روزانه يك بار با عسل و برگ كدو تلخ مخلوط شود تا نتيجه مفيدي حاصل شود. آسم: براي درمان آسم برونش، موثرترين درمان خانگي است، توصيه مي شود يك قاشق چايخوري پودر ادويه را در يك ليوان شير سه بار در روز مصرف كنيد تا نتايج مفيدي حاصل شود. زماني كه معده خالي مصرف شود مفيد است. سرفه و سرماخوردگي: براي درمان سرماخوردگي و سرفه توصيه مي شود كه نصف قاشق چايخوري پودر ادويه را با شير گرم مخلوط كرده و به رختخواب ببريد تا نتايج مفيدي حاصل شود. رگ به رگ شدن: براي درمان رگ به رگ شدن و تورم توصيه مي شود خمير حاصل از مخلوط كردن ادويه، نمك و آهك را روي ناحيه آسيب ديده بماليد تا نتيجه بهتري داشته باشيد. جاي جوش: براي درمان جاي جوش، توصيه مي شود پودر ادويه را روي ناحيه آسيب ديده بماليد تا روند درمان تسريع شود. اختلالات پوستي: براي درمان بيماري هاي پوستي مانند كرم حلقوي، گال، توصيه مي شود كه آب ادويه خام را روي ناحيه آسيب ديده بماليد تا نتايج مفيدي حاصل شود. براي تسريع روند بهبودي، توصيه مي شود كه آب ادويه را با عسل مخلوط كرده و روزانه مصرف كنيد تا نتايج مفيدي حاصل شود.
خريد ادويه كاري
گياه ادويه را مي توان به راحتي در باغچه خانه خود يا به عنوان گياه پوترب پرورش داد تا ريشه و برگ هاي تازه آن در صورت لزوم و در صورت نياز براي استفاده در دسترس باشد. در فروشگاه هاي گياهي و بازارهاي محلي، شاخ ادويه تازه و خشك را مي توان به راحتي پيدا كرد. در غير اين صورت، مي توانيد پودر ادويه بسته بندي شده را از توليد كنندگان معتبر انتخاب كنيد (زيرا تقلب غير معمول نيست). در صورت امكان، سعي كنيد محصول ارگانيك مارك دار بخريد كه به شما اطمينان دهد كه پرتودهي نشده و عاري از بقاياي آفت كش است. ريشه هاي تازه را مي توان تا يك ماه يا بيشتر در يخچال نگهداري كرد. با اين حال، پودر آن بايد در يخچال در ظروف در بسته نگهداري شود. پودر ادويه از زمان هاي قديم به عنوان يك رنگ خوراكي، نگهدارنده طبيعي مواد غذايي و پايه طعم دهنده استفاده مي شده است. به طور سنتي به عنوان "زعفران هندي" شناخته مي شود زيرا رنگ زرد نارنجي عميق آن كاملاً شبيه به زعفران ارزشمند است. ريشه هاي تازه را در آب جاري سرد بشوييد يا براي چند دقيقه آبكشي كنيد تا باقيمانده شن، شن، خاك يا آفت كش ها از بين برود. پودر تازه را مي توان در خانه با مراحل ساده زير تهيه كرد: ابتدا ريشه را در آب مي جوشانند، زير آفتاب خشك مي كنند و سپس آسياب مي كنند تا پودر خوش طعمي به رنگ زرد بدست آيد. به منظور دست نخورده ماندن عطر و طعم، معمولاً در آخرين لحظه در دستور پخت غذا اضافه مي شود زيرا پخت طولاني مدت منجر به تبخير روغن هاي ضروري آن مي شود. لازم است هنگام استفاده از ادويه مراقب باشيد زيرا رنگدانه هاي آن مي توانند به راحتي لباس ها و ديوارهاي آشپزخانه را لكه دار كنند. براي جلوگيري از ماندگاري لكه، بلافاصله هر ناحيه را با آب و صابون بشوييد. اين يك نگهدارنده طبيعي مواد غذايي است. از خمير براي ترشي كردن ماهي، مرغ و گوشت براي افزايش ماندگاري استفاده مي شود. و به ويژه براي خنثي كردن بوي بد ماهي. در هند، ريشه هاي خشك شده در آفتاب با ساير ادويه ها، برگ كاري، فلفل و غيره مخلوط مي شوند. و سپس به آرامي تفت داده و آسياب كنيد تا پودر كاري ماسالا تهيه شود. پودر ادويه به خوبي با هر نوع آماده سازي سبزيجات يا گوشتي تكميل مي شود و به خوبي با ساير پودرها و گياهان تند مخلوط مي شود و طعم و عطر كلي ظروف را تقويت مي كند. چاي ادويه يك نوشيدني محبوب در جمعيت اوكيناوا و بسياري از كشورهاي آسيايي است. برگ هاي ادويه به طعم دار غذاهاي شيرين (شير برنج پاياسم) و گي (كره ذوب شده) در برخي از مناطق جنوب هند، تايلند و ساير مناطق جنوب آسيا اضافه مي شود. ≺≺ بازگشت به گياهان دارويي از تغذيه ادويه. براي فهرستي چشمگير از انواع گياهان دارويي با تصاوير كاملي از حقايق تغذيه اي و فوايد سلامتي آنها از اينجا ديدن كنيد.
خريد ادويه شيراز
آب ليمو را هم بزنيد. نمك بيشتري اضافه كنيد. فلفل براي طعم (در صورت نياز). تزئين دلخواه را اضافه كنيد. رسام خوشمزه شما آماده است! درست كردن رسم خوب يك هنر است. بهتر است آزمايش كنيد تا بفهميد كه چگونه آن را دوست داريد. يك پيش غذاي عالي است. به عنوان يك استارتر بسيار خوب مي شود. ديپ مورد علاقه بچه ها است و بنابراين مي تواند راهي عالي براي خوردن غذاهاي مغذي مانند ميوه ها و غيره باشد. تهيه ديپ ماست بسيار آسان است. به دليل وجود پروبيوتيك ها بسيار سالم است. تنها نكته كليدي كه در آماده سازي لازم است اين است كه ماست را يك شبه صاف كنيد. اين باعث ضخيم شدن آن مي شود. مي توان به جاي آن از ماست يوناني نيز استفاده كرد و در اين صورت نيازي به صاف كردن نخواهد بود. همه چيز مورد نياز است؟ فقط ماست صاف شده يا يوناني را در يك كاسه قرار دهيد. همه مواد ديگر را به جز ميوه هاي تازه اضافه كنيد. خوب مخلوط كنيد و روي آن را بپوشانيد و به مدت 2 تا 3 ساعت در يخچال قرار دهيد. ديپ آماده استفاده است. مي توانيد آن را در كنار ميوه هاي تازه فصل قرار دهيد. مطمئناً خوردن آنها را خوشمزه تر مي كند! تنها چند غذا وجود دارد كه ادويه ماده اصلي آن است زيرا بيشتر به عنوان ادويه استفاده مي شود. بنابراين، بيشتر دستور العمل هايي كه در مورد آنها صحبت خواهم كرد، ادويه دارند اما نقش كليدي ندارند. عدس از خانواده حبوبات است. محتواي فيبر بسيار بالايي دارد. انرژي زيادي را فراهم مي كند. يكي ديگر از فوايد سلامتي عدس اين است كه براي سلامت قلب بسيار مفيد است و قند خون را تثبيت مي كند. مانند تمام حبوبات، منبع عالي پروتئين است. عدس در هند بسيار محبوب است، نه به عنوان سوپ، اما ما از آن "دال" (نوعي كاري) درست مي كنيم. عدس را مي توان به شكل سوپ نيز مصرف كرد. در آن ادويه نقش اساسي ايفا مي كند. از سوپ عدس در رژيم هاي سم زدايي نيز استفاده مي شود. همه چيز مورد نياز است؟ هميشه مي توان مواد را بر اساس سليقه آزمايش كرد. روش بسيار ساده است و حدود 20 دقيقه براي تهيه سوپ و حدود يك ساعت طول مي كشد تا پخته شود. پياز، سير و زنجبيل را در روغن زيتون روي حرارت متوسط به مدت 5 تا 7 دقيقه بپزيد. مواد ديگر را اضافه كنيد - سيب زميني شيرين، ازگيل. بايد بپزيد تا همه اين سبزيجات شروع به نرم شدن كنند. مرحله دوم اضافه كردن هويج، ادويه، رزماري، آب، آب سيب و عدس است. همه اينها را به جوش بياوريد.

بازدید: