قيمت ادويه همبرگر
ادويه ها بدون شك به غذا طعم مي بخشند اما كاربردهاي ديگري نيز دارند. بسياري از ما مي دانيم كه ادويه هاي هندي چگونه فوايد دارويي دارند. اما بسياري از حقايق ديگر در مورد ادويه هاي آشپزخانه ما نمي دانيم وجود دارد كه در اينجا خواهيد آموخت، اما قبل از آن اجازه دهيد تاريخچه مختصري در مورد اين ادويه ها بررسي كنيم. گشنيز هميشه ادويه اي بوده است كه در سراسر جهان شناخته شده است. اولين اروپايي هايي كه از گشنيز به دليل خواص معطر آن استفاده كردند، رومي ها بودند. ما همچنين در ادبيات سانسكريت خودمان كه قدمت آن به 5000 سال قبل از ميلاد بازمي گردد، به اين ادويه اشاره مي كنيم. سپس به عنوان "Kusthambari" و "Dhaniyaka" اشاره شد. گشنيز بيشتر به خاطر بويي كه برمي انگيزد معروف بود و نه به دليل استفاده هاي ديگرش در زمينه هاي دارويي يا آشپزي. حتي در نوشته هاي دانشمندان يونان باستان مانند بقراط و آريستوفان، مي توان كاربردهاي متفاوت دانه گشنيز را مشاهده كرد. اين دانه ها حتي در مقبره فرعون مصر توت عنخ آمون نيز يافت شد. از اين اكتشاف، مورخان به اين نتيجه رسيدند كه حتي در تمدن مصر، مردم بذر گشنيز را كشت مي كردند و در مراسم دفن اجساد از اهميت فرهنگي برخوردار بود. به طور سنتي از گشنيز براي تصفيه خون استفاده مي شد. همچنين براي درمان مشكلاتي مانند ميگرن استفاده مي شد. اكنون، در قرن بيست و يكم، گشنيز هنوز اهميت خود را از دست نداده است. در واقع، موارد استفاده و فوايد آن فقط به تعداد افزايش يافته است. در هند، بذر گشنيز يا «دانيا» عمدتاً در راجستان، اوتار پرادش، گجرات، مادهيا پرادش و تاميل نادو رشد مي كند. اين ايالت ها به عنوان تامين كنندگان پيشرو بذر گشنيز در هند عمل مي كنند. از منطقه آب و هوايي متنوعي كه در آن رشد مي كند، مي توانيد شرايط اقليمي مورد نياز براي رشد را درك كنيد. آب و هواي ايده آل كه بهترين كيفيت بذر گشنيز در آن كشت مي شود، آب و هواي سرد با ارتفاع زياد است. رشد گشنيز از اواسط مهرماه تا پايان آبان آغاز مي شود. و سپس پردازش مي شود. به بقيه نقاط جهان عرضه مي شود. ادويه سابقه طولاني 5000 سال استفاده به عنوان مكمل پزشكي دارد. در فرهنگ باستاني آريايي ها، ادويه را داراي قدرت هاي الهي مي دانستند، زيرا آنها خورشيد را مي پرستيدند و ادويه رنگ زرد نارنجي داشت كه شبيه به رنگ خورشيد بود. اين سنت طلسم باستاني استفاده از ادويه براي دفع شر و اعطاي رفاه و محافظت به پوشنده هنوز در فرهنگ جنوب هند يافت مي شود. استفاده از ادويه در مراسم عروسي هندوها يكي ديگر از سنت هاي قديمي است كه در فرهنگ هندي زنده است. ادويه عمدتاً در مناطق گرم هند توليد مي شود. به ويژه ايالت هايي مانند تاميل نادو، بنگال غربي و ماهاراشترا توليدكنندگان پيشرو ادويه هستند. تامين كنندگان ادويه Lakadong در هند به ويژه در روستايي در Jaiantia Hills در مگالايا رشد مي كنند. اين ادويه را بهترين كيفيت ادويه در جهان مي دانند. اين عطر و طعم قوي دارد و خواص معطر آن آن را به بهترين ادويه جهان تبديل كرده است.
7 ادويه
دويه از ديرباز به دليل خواص ضدالتهابي آن استفاده مي شده است. طعم خاكي گزينه هاي خوش طعمي مانند كاري، سوپ، و غذاهاي برنج را تكميل مي كند. واقعيت جالب: براي جذب بهتر خواص ضد التهابي طبيعي آن، هنگام پخت با ادويه بايد كمي فلفل سياه اضافه كنيد! جدا از دستور العمل هاي سنتي، ممكن است به سختي راه هايي براي گنجاندن اين ادويه تلخ در روتين خود پيدا كنيد. پس چرا اين هك ساده ادويه را امتحان نكنيد تا از مزاياي سلامت شگفت انگيز اين ادويه بيشتر بهره مند شويد؟ اين نوشيدني خوش طعم كه به دليل رنگ زرد درخشانش "شير طلايي" لقب گرفته است، راهي عالي براي فشار دادن تازه كردن به بازي نوشيدني شما است. شير طلايي كه بهصورت بخارپز يا روي يخ سرو ميشود، مهم نيست كه هوا در بيرون چه شرايطي دارد. اين دستور عملاً ضد شكست است و مي توان آن را به سبك تك وعده اي يا با پارچ درست كرد تا يك هفته در يخچال نگهداري شود! از اينجا، مي توانيد تغييرات زيادي را براي بازي با طعم هاي بيشتر اضافه كنيد. برخي از جفتهاي آسان عبارتند از: زنجبيل، جوز هندي، وانيل، پودرهاي پروتئين و گزينههاي مختلف شير. و براي ايدههاي دستور العمل سالمتر، فهرست ما از 100 سادهترين دستور غذا را كه ميتوانيد درست كنيد، بررسي كنيد. در اينجا چيزي است كه شما نياز داريد. براي تهيه شير طلايي به مواد زير نياز داريد. طرز سرو شير طلايي براي سرو داغ، شير را روي اجاق گاز گرم كنيد تا دم بكشد. ادويه و عسل را اضافه كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود. در ليوان سرو كنيد. گرم بنوشيد. براي سرو سرد، از مخلوط كن ايستاده يا مخلوط كن غوطه ور استفاده كنيد. ابتدا شير نارگيل و سپس ادويه را اضافه كنيد. مخلوط كنيد تا يكدست و كف كند. در يخچال نگهداري شود. كنسرو شير نارگيل به طور قابل توجهي غليظ تر از كارتن است و در نتيجه يك تونيك غني خواهد داشت. هر دو را امتحان كنيد و ببينيد كدام گزينه را ترجيح مي دهيد! براي يك صبحانه بسيار سبك يا جايگزين قهوه، پودر پروتئين (بدون طعم يا وانيل در اينجا به خوبي كار مي كند) را هنگام مخلوط كردن
ادويه جوز هندي چيست
طرز تهيه ادويه تازه: پوست آن را بگيريد، رنده كنيد، خلال كنيد. براي تهيه ادويه تازه، يك سبزي پوست كن يا چاقوي خرد كن برداشته و پوست آن را برش دهيد. همچنين مي توانيد اين كار را با مالش ساقه با پشت با قاشق به پايين انجام دهيد. هنگامي كه ته رنگارنگ، خاكي و كثيف داخل آن را بي حس كرديد، آماده است تا به دلخواه از آن استفاده كنيد - آن را ريز برش يا رنده شده امتحان كنيد (فيبري كمتري نسبت به زنجبيل دارد و رنده كردن آن راحت تر است). با اين حال هشدار - رنگ باورنكردني آن يك رنگ طبيعي است و سطوح و دست ها را به طور يكسان لكه مي كند. اگر مي خواهيد از رنگ آن اجتناب كنيد، با احتياط رفتار كنيد يا گل هميشه بهار را بپوشيد (مي توانيد از آب ليمو براي از بين بردن لكه ها استفاده كنيد). با ادويه تازه چه كنم؟ اكنون مي دانيد كه چرا ادويه تازه براي شما مفيد است، بايد بدانيد كه چگونه آن را بخوريد (يا بنوشيد). با يك ليوان چاي ادويه اين سردي را حفظ كنيد. يك اينچ ادويه تازه پوست كنده و رنده شده را با آب يك چهارم ليموترش به همراه يك پيمانه فلفل سياه آسياب شده (ماده شيميايي پيپرين در فلفل سياه) اضافه كنيد. به جذب كوركومين موجود در ادويه كمك مي كند) و 300 ميلي ليتر آب داغ. اگر حتي بيشتر از زينگ مي خواهيد، نيم اينچ زنجبيل تازه پوست كنده و ورقه شده يا رنده شده را نيز اضافه كنيد. بي درنگ لذت ببريد مقادير را به دلخواه تنظيم كنيد. دستور پخت ما را نيز بررسي كنيد. 2. مي توانيد به آب ميوه هاي مورد علاقه خود اضافه كنيد. اسموتي هايي مثل زنجبيل. هويج با گوشت پرتقال را در آب پرتقال قرار دهيد يا سعي كنيد به اسموتي صبحگاهي فوق العاده سبز خود اضافه كنيد. سمبوسه بره لعاب دار ادويه، چيلي سبز - هفته ديوالي هفته خوبي براي تنقلات است! ادويه در ظروف تخم مرغي بسيار مفيد است. كمي از مواد تازه را در تخم مرغ هاي همزده، املت و فريتاتا رنده كنيد تا برداشت جديدي از غذاي تخم مرغ خود داشته باشيد. همچنين آن را ريز رنده شده امتحان كنيد و سپس به تخم مرغ هاي هم زده اضافه كنيد تا يك تخم مرغ براي شيريني روي سمبوسه يا پاي شسته شود كه رنگ زرد طلايي شگفت انگيزي به بالا مي دهد! ادويه تازه را خيلي نازك به صورت چوب كبريت خرد كنيد و كمي به آن اضافه كنيد تا سالاد كلم كلم و هويج را زنده كند، برگ تازهسالاد سبز يا سالاد سيب زميني ساده. 1 اينچ ادويه تازه پوست كنده و رنده شده را برداريد و با 50 ميلي ليتر روغن زيتون خالص، 1 حبه سير، 1 قاشق چايخوري عسل و 50 ميلي ليتر ماست مخلوط كنيد. هر بار يك قاشق غذاخوري آب اضافه كنيد تا غلظت دلخواه شما بدست آيد (ما آن را شلتر از ماست دوست داريم، اما آنقدر آبدار باشد كه نم نريزد). از سبزي هاي برشته شده لذت ببريد. با كمي فلفل دلمه اي كه براي يك ضربه بيشتر روي آن پاشيده شده است. 250 گرم ادويه تازه پوست كنده را به چوب كبريت تكه تكه كنيد و آب 3 ليمو و 1 قاشق چايخوري نمك را به آن اضافه كنيد. داخل شيشه درب دار بريزيد و حداقل 4 روز در يخچال نگهداري كنيد تا طعمش خوب شود و گاهي آن را تكان دهيد. اگر مي خواهيد لايه هاي بيشتري از ادويه و حرارت دهيد، برش هاي فلفل سبز يا ۱ قاشق غذاخوري خردل و/يا دانه هاي رازيانه اضافه كنيد و ظرف يك ماه استفاده كنيد. روغن زيتون، سير، فلفل سياه و گياهان تازه مانند گشنيز، جعفري يا نعناع را با ماريناد معمولي خود تركيب كنيد. دستور العمل استيك گل كلم ادويه ما را براي يك غذاي فوق العاده امتحان كنيدشام الهام گرفته از هند فروش عمده سبزي خشك جنوبي.
خريد عمده ادويه هندي
برخي ممكن است در مورد تعريف زيبايي بحث كنند، براي برخي ممكن است ظاهري زيبا، پوستي صاف و بافتي عالي داشته باشد و براي برخي ممكن است با تعريف زيبايي دروني مطابقت داشته باشد. ديدگاه ها ممكن است تغيير كند، اما تعريف كلي يكسان خواهد ماند. با اين حال، ما در مورد ايراد و مخالفت زيبايي و جنبه هاي آن بحث نمي كنيم، بلكه راه حلي را كه شما به دنبال آن بوده ايد، و اگر تصور كنم اين است كه چگونه از شر لكه ها، آكنه و پوست ناهموار خلاص شويد. صورت يا بدن شمااز آنجايي كه اهداف بحث را مشخص كرده ايم، بياييد به سراغ پاسخ واقعي برويم: اگر پوست زيبا و لكه اي همان چيزي است كه به دنبال آن هستيد و آشپزخانه شما واقعا مي تواند براي آن مفيد باشد، مطمئنم كه ادويه زيادي براي آن استفاده كرده ايد. تهيه غذا به عنوان ادويه، اما آيا تا به حال به خواص دارويي آن توجه كرده ايد؟ از قديم الايام مردم از قابليت هاي درماني آن استفاده مي كردند. در اينجا چند چيز وجود دارد كه بايد براي داشتن پوستي زيبا و درخشان به آنها توجه كنيد. بايد از ادويه خام استفاده كنيد. يك خمير يا كمي پودر روي صورت خود بماليد. آن را براي مدتي نگه داريد تا پانزده دقيقه را بپوشانيد. در صورت تمايل مي توان از عسل روي صورت و روي خمير ادويه براي پاكسازي موثر استفاده كرد. بنابراين بهترين زمان براي استفاده از آن چه زماني است، خوب به اين بستگي دارد، اما به طور كلي تميز كردن صورت خود در شب قبل از يك ساعت قبل از خواب، استراتژي خوبي است. سپس به طور موثري حل مي شود و به عمق پوست شما نفوذ مي كند و مشكل پوستي را التيام مي بخشد. صبح روز بعد با شستشوي ملايم صورت يا با گلاب بشوييد. گاهي اوقات ممكن است رنگ زرد روي صورت پيدا كنيد، به همين دليل پنبه آغشته به گلاب را بماليد تا بيش از حد از صورت پاك شود. هنگامي كه متوجه بهبودي شديد، بايد اين كار را هفته اي يك بار ادامه دهيد. اين داروي گياهي نه تنها مشكل لكه بيني را حل مي كند، بلكه ساير بيماري هاي پوستي را نيز حل مي كند.

بازدید: