قيمت ادويه ترشي
پوسيدگي ريزوم و لكه برگي كه عمدتاً توسط Taphrina maculans Butler ايجاد مي شود از بيماري هاي مهم ادويه است. استفاده از مخلوط بوردو يا هر قارچ كش غيرفلزي ديگر به عنوان يك درمان پيشنهاد شده است. محصول در حدود 9-10 ماه، زماني كه برگ هاي پايين زرد مي شوند، آماده برداشت مي شود. ريزوم ها به دقت با چنگال هاي دستي كنده مي شوند. سپس سرهاي برگ بريده مي شوند و ريشه ها جدا مي شوند. ذرات خاك چسبيده با تكان دادن سريع يا مالش برداشته مي شوند و ريزوم ها كاملاً با آب شسته مي شوند و در انبوهي كوچك قرار مي گيرند و با برگ هاي ادويه پوشانده مي شوند و مي گذارند تا آب شوند. سپس انگشتان و پيازها (يا ريزوم هاي مادر) جدا شده و به طور جداگانه درمان مي شوند. درمان ادويه شامل جوشاندن يا بخار پز كردن ريزوم هاي تازه در آب و سپس خشك كردن و صيقل دادن است. ريزوم ها را به مدت 45-60 دقيقه روي آتش آهسته مي جوشانند تا نرم شوند. سپس ريزوم ها سرد مي شوند. پخش كنيد تا در آفتاب خشك شود. جوشاندن ريزوم ها در محلول هاي بسيار رقيق (0.05-0.1%) از قليايي ملايم، رنگ هسته ريزوم را به زرد نارنجي مورد نظر تغيير مي دهد. مدت زمان جوشيدن به طور قابل توجهي روي رنگ تأثير مي گذارد. رايحه محصول نهايي. پس از جوشاندن، ريزوم ها به مدت 10-15 روز در نور خورشيد خشك مي شوند. خشك كردن در معرض آفتاب باعث ايجاد يك اثر سفيد كننده سطح مي شود. پس از خشك شدن، ريزوم ها كاملا سفت و شكننده مي شوند و با صداي فلزي مي شكنند. خشك كردن به دنبال پوليش است كه شامل تميز كردن پوست بيروني، ريشه ها و ذرات چسبنده خاك و صاف كردن ريزوم ها مي شود. پرداخت يا به صورت دستي يا در درام هاي برقي انجام مي شود. ادويه خشك شده با دوغاب پودر ادويه در حين صيقل دادن پوشانده مي شود تا رنگ بهتري به ريزوم ها بدهد. ريزوم هاي درمان شده در گودال هاي حفر شده در يك مكان برجسته ذخيره مي شوند. كف و كناره هاي اين گودال ها با Saccharum spontaneum (معمولاً به عنوان چمن رلو شناخته مي شود) و تشك هاي پالميرا پوشيده شده اند. گودال ها پس از پر شدن با ادويه پخته شده با حصير و علف و در نهايت با خاك پوشيده مي شوند. محصول ممكن است به مدت يك سال ذخيره شود. ادويه همچنين در "خاكدان" يا انبارها در كيسه هاي تفنگ دار نگهداري مي شود. ماده رنگي ادويه كوركومين كريستالي متمايل به زرد است كه مي توان آن را با استخراج مستقيم با حلال يا با استخراج با قليايي و سپس رسوب با اسيد از پودر استخراج كرد. ادويه عمدتاً براي آماده سازي آشپزي داخلي استفاده مي شود. يكي از اجزاي مهم پودر كاري است. ادويه همچنين به عنوان ماده رنگي در صنايع نساجي، غذايي و دارويي استفاده مي شود. در سيستم پزشكي هند، ادويه تا حدودي به عنوان معده (يعني تقويت كننده اشتها يا كمك به هضم)، مقوي و تصفيه كننده خون استفاده مي شود. آب ريزوم تازه به عنوان ضد انگلي براي بسياري از بيماري هاي پوستي استفاده مي شود. روغن ادويه، تقطير شده از ريزوم خشك شده، خواص ضد عفوني كنندگي دارد.
ادويه ي مخصوص ماهي
شستي گاز را كم كنيد و روي ظرف را بپوشانيد و اجازه دهيد 35 تا 45 دقيقه بجوشد. اين باعث لطافت سبزيجات مي فروش عمده ادويه شود. در آخر، ادويه ها را بر اساس انتخاب خود اضافه كنيد. جعفري، آبليمو و فلفل گرفته بوديم. مي توان آن را به همراه ماست سرو كرد. اگر دوست داريد دانه كدو تنبل را در قسمت بالا اضافه كنيد. سوپ مي تواند براي 6 نفر سرو شود. در اينجا دستور تهيه سوپ سيب زميني با پيچ و طعم ادويه است! در يك قابلمه بزرگ به جوش بياوريد. 15 دقيقه بجوشانيد. از روي حرارت برداريد، آب را داخل تابه كوچكي بريزيد و سبزيجات پخته شده را كه هنوز در قابلمه هستند له كنيد. آب پخته شده را اضافه كنيد. خوب هم بزنيد و طعم ها را متناسب با آن تنظيم كنيد. سوپ سيب زميني شما آماده است! اگر فكر مي كنيد دستور پخت ادويه نمي تواند سرشار از ميوه هاي خشك باشد، دوباره فكر كنيد. اگر به دنبال دستور العملي بوديد كه در آن بتوانيد فوايد روغن نارگيل، ادويه و ميوه هاي خشك را يكباره دريافت كنيد، به جاي درستي آمده ايد! در اينجا يك دستور غذاي فوق العاده غني از ادويه، روغن نارگيل و ميوه هاي خشك توسط دوغ انگليسي وجود دارد و بله، نام فوق العاده اي هم دارد - سوخت موشك! و بايد بگويم با توجه به مواد تشكيل دهنده كاملاً مناسب است. تمام آنچه شما نياز داريد؟ فرآيند پخت و پز بسيار ساده است. سوخت موشك شما آماده است. بگذاريد خنك شود و سپس آن را در يخچال نگهداري كنيد و زماني كه دوست داشتيد استفاده كنيد. ما سموم بدن را از طريق هوايي كه تنفس مي كنيم، آبي كه مي نوشيم و غذايي كه مي خوريم جذب مي كنيم. بنابراين بهتر است سيستم را مرتب تميز كنيد تا بتواند به درستي كار كند. اگر نمي توانيد يك پاكسازي مفصل را دنبال كنيد، بهتر است به تلاش با چيزهاي كوچك مانند پاكسازي ليمو قبل از صبحانه با ادويه ادامه دهيد. اين يك دستور پاكسازي بسيار ساده اما بسيار موثر است. 1 قاشق غذاخوري عسل خام (در صورت امكان ارگانيك). طرز تهيه بسيار ساده است، كافي است تمام مواد را در آب گرم تركيب كنيد و خوب هم بزنيد. اين بايد قبل از صبحانه مصرف شود. پاكسازي بسيار سالم است. برخي از سالم ترين غذاهاي موجود در دسترس ما است - ليمو (غني از ويتامين C و براي سلامتي عالي)، عسل خام (كه به عنوان يك غذاي فوق العاده در نظر گرفته مي شود، زيرا فوايد سلامتي زيادي دارد) و ادويه. اميدوارم برخي از اين موارد را امتحان كنيد. بازخورد خود را ارسال كنيد همچنين دستور العمل هاي خود را ارسال كنيد! ما دوست داريم آنها را داشته باشيم!
ادويه هندي در چه غذاهايي استفاده ميشود
از آنجايي كه آنها از طبيعت باران نميبارند، بايد از خشك شدن كامل خاك در ظروف جلوگيري كنيد. با اين حال، براي انجام اين كار فقط هر چند وقت يكبار كه نياز داريد آبياري كنيد و اجازه ندهيد خاك خيس شود. ظروف خود را در جايي گرم نگه داريد. يك بار ديگر، چندين ماه طول مي كشد تا ريزوم ها جوانه بزنند، پس صبور باشيد! استفاده از خاك گلدان با كيفيت، كليد رشد ادويه در ظروف است. بايد به خوبي زهكشي شود و كمپوست يا كود آهسته رهش براي تغذيه گياهان شما در حين رشد اضافه شود. اگر ادويه شما قبل از زمان بيرون آوردن آن جوانه زد، ظروف خود را زير چراغ هاي روشن رشد يا كنار يك پنجره بسيار آفتابي قرار دهيد. آنها مي توانند تا زماني كه جوانه بزنند در تاريكي بمانند. شما مي توانيد ظروف خود را بعد از تمام شدن خطر يخبندان در بهار بيرون ببريد. مطمئن شويد كه گياهان خود را به تدريج به آب و هواي بيرون عادت داده ايد قبل از اينكه هميشه آنها را بيرون بگذاريد. مي توانيد اين كار را با قرار دادن آنها در يك مكان سرپناه در طول روز و بازگرداندن آنها در شب انجام دهيد. آنها را به تدريج در معرض نور خورشيد، باد و غيره بيشتر و مدت زمان بيشتري در بيرون قرار دهيد. اين كار را براي 1-2 هفته انجام دهيد و سپس آنها را براي هميشه كنار بگذاريد. اطمينان حاصل كنيد كه ظروف خود را در جايي قرار دهيد كه آفتاب كامل داشته باشند. اگر برگها به نظر ميرسند كه در حال سوختن هستند، بعد از ظهر به آنها سايه بدهيد. ظروف بيشتر از گياهان در زمين به آبياري نياز دارند زيرا سريعتر خشك مي شوند. آبياري كنيد تا خاك به طور مداوم مرطوب بماند. مهمترين وظيفه مراقبت از گياهان در حال رشد اين است كه مطمئن شويد آب كافي دريافت مي كنند. خاك را به طور مداوم مرطوب نگه داريد بدون اينكه زياده روي كنيد و گياهان شما رشد خواهند كرد. اگر خاك گلدان شما كود آهسته رهاسازي داشته باشد، مدتي دوام مي آورد، اما ممكن است لازم باشد تا اواخر تابستان كوددهي را شروع كنيد. استفاده از خوراك گياهي مايع براي جلوگيري از سوزاندن گياهان بهتر است. با اين روش بايد بيشتر مراقب باشيد تا به تدريج گياهان خود را قبل از كاشت در زمين سفت كنيد.

بازدید: